nasıl spora kaçmadan rahat ve şık giyinilir?

merhaba. rahatsız kıyafetler giyinmeyi sevmiyorum ancak en azından derli toplu gözükmek benim için önemli. feminen parçaları da seviyorum fakat fazla klasik ya da fazla şıkşıkımdıklık sevmiyorum. eşofman sweatshirt tarzı şeyler beni olduğumdan küçük gösteriyor ki zaten normalde küçük gözükken biriyim. yazı efil efil viskon, keten elbiselerle geçiriyorum çok iyi oluyor ama havalar serinleyince olmuyor tabii. sizce nasıl bir tarz oluşturabilirim, hangi parçalara yatırım yapmalıyım?

1. Kışın etek giyer misin

8 eylül 2021 17:22

2. kumaş pantolon

8 eylül 2021 17:23

3. Emma stone street style yaz bak pinterestten istersen. Onun tarzı da rahat şık. Bi kot pantolonla şık olabiliyor.

8 eylül 2021 17:33

4. Kışın etek, elbise giymeyi seviyorum evet, ama nasıl kombinleyeceğimi pek bilemiyorum. Öneriniz varsa açığım.

Paperbag pantolonları pek beğenemiyorum ya bana gitmiyor sanırım... koton'a bugün baktım dediğiniz türde pantolon göremedim.

Emma stone'a bakayım süslü. Teşekkür ederim.

8 eylül 2021 17:57

5. Düz paça, yüksek bel kumaş pantolonlar. Üzerine bluz, veya tişört, spor ayakkabı da giyiyorum ben bazen de makosen, Oxford tarzı ayakkabılar. Ben de aynen derli toplu görünmeyi seviyorum tam olarak. Kışın da aynı şekilde pantolonlarla biraz daha şık kazaklar giymeyi seviyorum. Blazer ve güzel bir trençkot da sonbaharda kurtarıcı.

8 eylül 2021 18:06

6. Anonim 5 süslü teşekkür ederim güzel önerilerin için. Peki daha çok nerelerden alışveriş yapıyorsun acaba marka olarak önerin var mıdır?

8 eylül 2021 18:11

7. kalın kumaş uzun dar eteklere bakabilirsin, şıklar ve rahatlar. botla çizmeyle çok hoş duruyorlar. ince kazaklarla kombinlersin.

kumaş pantolonların hepsi iş kadını gibi olmuyor, çoook rahat olanları var. lcw ye bak derim.

daha günlük giyilen blazer ceketlerle kotları kombinleyebilirsin, rahat ve şık a uygun.

biraz modası geçti gibi ama ben seviyorum, salaş süveter+gömlek ikilisini. siyah ya da beş ince süveterle beyaz gömlek elegant duruyor.

8 eylül 2021 18:17

8. Ben diz üstü etek seviyorum, kadife önden düğmeli olanlar mesela ya da triko elbiseler de güzel. Siyah topuğu fazla yüksek olmayan 5-7 cm deri ya da süet botlarla güzel oluyor

8 eylül 2021 18:45

9. İnditeksten de denk getirip aldığım oluyor süslü. Zara, mango, hm'den alıyorum. Batikte güzel pantolonlar görmüştüm online, ama incelemedim kalitesi nasıldır bilmem. massimo dutti'den de alıyordum ama pahalı diye şu an pek bakmıyorum. Butiklerden alıyorum. journey, perspective gibi yerlerde de biraz daha şık şeyler olabiliyor. Ekol var, daha olgun kadınlara hitap ediyor mesela ama aralarda daha basic herkese hitap edebilecek kaliteli şeyler bulunuyor.

8 eylül 2021 18:46

10. Hepinize teşekkür ederim süslüler güzel öneriler geldi <3