1. Aynen öyle. Ben tanıştım tabi. Hatta hepsi öyleydi. Aura deriz ya hep bence bu da öyle bir şey illa ki yansıtıyorsun ve insanlar buna çekiliyor. Tabi nasıl bir enerji yansıttığımız da önemli bu noktada. O yüzden ben biraz bu dönemler kendime yöneldim. şefkatimi, ilgimi, sevgimi elimden geldiğince kendi içimde tutmaya çalışıyorum. 28 yaşındayım mesela ve çoğu kalıp bir günde oluşmadığı için bir günde de değişmiyor. Tabi değişmesi için neler mümkün her şey mümkün diyelimm. Belki başlı çalışmalar, okumalar yapıyorum öyle yani :))
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
neden beni sevmedi neden beni beğenmiyor neden sevgilim yok sorularına istinaden bir sey sormak istiyorum?
selam süslüler. bir insanın beğenilmek ya da sevilmek icin öncelikle kendini sevmesi klise olsa da yüzde yüz katıldığım bir düsünce. soru-cevapta cok sık böyle sorular oluyor siz ne düsünüyosunuz bu konuda? ben enerji islerinden falan pek anlamam dogrusu ama bir insan kendini neye layık görürse onu ceker diye düsünüyorum. yanlıs anlasılmak istemem, ben de aldatıldım gecmiste mesela. simdi baktıgımda gercekten egitim seviyesi ve hayata bakıs acısı (kadın erkek rolleri vs) benden bambaska olan ve sacma sapan bir insanla oldugumu dusunuyorum. yani evet alnında beni aldatacagı yazmıyordu ama hic guvenilir ve iyi bir enerjisi yoktu ve bunu en basından biliyordum. ondan sonra kesinlikle belli standartlara önem verdim ve flört ettiğim adamlar dahi hediyeye boğdu, değer gösterdi ve evlilik teklifinde bulundular. neyse yas 30a yaklasınca insan etraflıca düsünebiliyor sanırım, siz neler düsünüyorsunuz bu konuda diye sorup sohbet etmek istedim. kendinize değer vermediğiniz icin size değer vermeyenlerle tanıstınız mı siz de?
- cevaplar
- linki kopyala