nevresimlerinizi ne kadar süre işe değiştiyorsunuz ve bornoz havluları vs?

sb

1. Nevresimleri bir haftada değiştiriyorum havluları 2

23 aralık 2018 15:04

2. Kokunca değiştiriyorum. Ortalama 2-3hafta

23 aralık 2018 15:07

3. Nevresim bir hafta, 2-3 günde bir yastık kılıfı değiştiririm, havlu misafir gelmezse ortalama 10 günde bir

23 aralık 2018 15:08

4. Yastık kılıflarını ve çarşafı haftada bir ya da max 10 günde bir değiştiriyorum.

Nevresimi ayda 1 kere değiştiriyorum.

Havluları ise haftalık değiştiriyorum.

23 aralık 2018 15:11

5. Nevresim her hafta, el yüz havlularımı da max 3 günde bir değiştiriyorum. Banyoda yıkandıktan sonra kullandığım havluları 2 haftada bir yıkıyorum. Bu şekilde.

23 aralık 2018 15:56

6. Şu anki yaşam koşullarım yazdıklarımın hepsine imkan vermese de kendi evimdeki rutini anlatayım, yastık yüzünü her gün, her gün olmazsa iki günde bir değiştiririm, nevresimleri haftada 1 ya da 2. Duştan sonra havlularımı güzelce asar kurutum haftada iki kere de duş havlumu değiştiririm. Yani bir havluyla 2 ya da 3 kez kurulanmış olurum. El yüz havlusu her gün ya da iki günde bir değişir. Totalde bakınca 10 tane yastık yüzü, 3-4 nevresim takımı, 3-4 tane banyo havlusu ve bir 10 tane de el yüz havlusuyla bu rutin sağlanmış oluyor. Yastık yüzlerini %100 pamuk seçerim ki biraz araştırırsanız tekli ya da 2'li paket halinde satılıyor çok uyguna. Nevresim takımlarımda da yastık yüzü ve 2şer tane çarşaf var. Yani beni öyle masrafa sokan bir rutin olmadı. Göze çok gibi görünse de vücudum ve cildim için en iyisi bu oldu zaman içinde.

23 aralık 2018 15:57

7. nevresimle 15 günde bir yastık kılıfını haftada bir. el, yüz havlularını 2 günde bir. bornoz ve saç havlumu da 3-4 yıkanmadan sonra değiştiriyorum.

23 aralık 2018 19:32

8. Haftada iki nevresim, genelde her duştan sonra bornozları yıkarım. Ama bazen iki düş sonrası da yıkadığım oluyor. Bi çorabı beş dk giyip çıkarsam bile yıkıyorum. Hatta bazen temiz şeyler elime gwlince onları da yıkıyorum.

24 aralık 2018 15:29

9. nevresim haftada bir, yastıklar 3 günde 1. bornozlar 1 hafta 10 gün civarı

el yüz havlusu ise her gün

25 aralık 2018 10:03