nişanda takı takılır mı

hanımlar yakın bir arkadaşımın nişanı var, çok kalabalık bir tören değil. takı takılır mı takılmaz mı arada kaldım, takmam gerekir mi acaba? takmasam da takı olmasa da küçük bir hediye alacağım ama takmazsam ayıp olur mu diye kararsız kaldım.

1. Genelde düğüne gidemeyecek olanlar nişanda takıyor takısını

5 haziran 2015 16:11

2. (yazar: pempebarbaros) haklı. düğüne gidiyorsan nişanda takmana gerek yok bence de

5 haziran 2015 16:45

3. (yazar: yurikoomega), (yazar: pempebarbaros) , (yazar: pamuksekeri) teşekkür ederim hanımlar. dışarıda olacak nişan ama ben de düğüne gidemeyecek olanlar takar şeklinde söylentiler duyunca emin olamadım. hayır çeyrek taksam düğünde ne takıcam, çok da pahalı namussuz :))

5 haziran 2015 16:49

4. eğer çok az kişi katılmıyorsa ev nişanında da takılır. dışarıda yapılıyorsa kesin takılır. yalnız illa çeyrek takmak zorunda değilsin. 50 tl, 100 tl duruma göre.

5 haziran 2015 17:59

5. teşekkürler (yazar: 50 shades of makeup) :) yalnız hep yakın akrabalar var muhtemelen para olmaz,takı olur hep :) ama ben yine de yanımda bulundururum tabi takı almamaya karar verirsem

5 haziran 2015 20:11

6. Gram altin tarzi kucuk bir altin takabilirsiniz

5 haziran 2015 21:47

7. Bir arkadaşım daha gelecekmiş nişana, belki ikimiz bir çeyrek alırız. Ya da olmazsa dediğiniz gibi gramı düşüneceğim. Teşekkürler (yazar: jeanalefepre) :)

6 haziran 2015 21:06