nişanlı birinin eski sevgilisine mesaj atması hatta arayıp ağlaması?

kızlar 2 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşıma x diyelim. x in benden 1 yıl önce bir ilişkisi olmuş ama kızın evlilik konusunda imalı ve ısrarcı konuşmaları sebebiyle ilişkileri yürümemiş, bildiğim kadarıyla ilişkilerinden önce de kızın x e takıntı derecesinde ilgisi varmış. birkaç ay içinde ayrılmışlar ama kız yazmaya falan devam etmiş. daha sonra bizim ilişkimiz başladı ve kız bunu öğrendikten sonra diyebilirim ki her gün delirmiş gibi x e mesaj atıyordu. erkek arkadaşım bak benim yeni bir ilişkim var, lütfen artık rahatsız etme deyip numarasını engelliyordu, kız başka numaralardan arıyordu. başta çok sinirleniyordum ama kızın ağlaması ve bu kadar takıntı haline getirmesine gerçekten üzülmeye başladım. bir gün benim yanımdayken bir numaradan aradı x açıp sesi tanıyınca hemen kapattı. ben de tekrar ararsa bu defa telefonu ben açıp güzelce konuşacağım belki ikna olur dedim. ve tekrar aradı ben açtım daha merhaba dediğim an ikinci bir kelime söylememe fırsat vermeden kız bağıra bağıra hakaret etmeye başladı şok oldum bizi bir daha rahatsız etme diyebildim sadece. bu olay üzerine x numarasını falan değişti, ilişkimizin ilk 1-2 ayından sonra kızla iletişimimiz kalmadı. 1 ay önce biz da bir konu üzerine çok fazla tartışıp ayrıldık ve 2 hafta kadar ayrı kaldık. x in insta biyografisinde benim ismimin simgesi vardı, ayrılınca kaldırmış o simgeyi. biz ayrıyken x e fake bir hesaptan mesaj gelmiş y ile ayrıldınız mı biyografinden adını kaldırmışsın diye. x de sen kimsin yazmış. fakeden yazan o kızmış. 8 aydır nişanlıyım evim eşyalarım her şeyim hazır ama sen bugün gel desen ben arkama bile bakmadan gelirim, her şeyi unutmaya razıyım, birlikte çok mutlu oluruz falan yazmış. nişanlısıyla ilgili ileri geri konuşmuş inanılmaz şeyler yazmış. erkek arkadaşım mesajlarını görmüş cevap vermemiş neden cevap vermiyorsun yazmış üst üste soru işaretleri atmış. mesajlar erkek arkadaşımda duruyor ben de gördüm okurken kanım dondu. bir yanım hiç karışma bırak ne halleri varsa görsünler diyor bir yanım da nişanlısına yazık göz göre göre kandırılıyor diyor. siz olsanız bildiklerinizi bir şekilde nişanlısına ulaştırır mıydınız yoksa sessiz mi kalırdınız?

1. iyilik perileri gelmeden söyleyeyim. ben gider nişanlısına ulaşır bütün mesajları tek tek kanıtlı gösterirdim. sonra da ortadan kaybolurdum. kendisi sizi huzursuz etmek için her şeyi denemiş bu size saygısızlık, sizi geçiyorum bugün bu mesajlarda en büyük saygısızlığı nişanlısına yapmış. duysunda ayrılsın.

6 ocak 2021 21:49

2. Kizin nisanlandigina inanmadim oncelikle onu da kafasinda kuruyor olabilir ama diyelim ki dogru hic bulasmazdim. Nisanlisinin yaninda hic mi acik vermiyor yani baska bir erkege bu kadat takintili olan mesajlar atan insan bir noktada yakalanir veya baska bir acik verir. Siz mudahale ederseniz kiza bunun bir zarari da olmaz aksine isine gelir. Boyle en azindan belki evlenir de kendi yoluna gider.

6 ocak 2021 22:02

3. A2 ben de nişanlandım falan demesine pek inanmadım kızı hiç görmedim tanımıyorum ama adını biliyorum çok yaygın olan bir isim değil. Mesajları görünce kızın adını instada arattım bir tane profil var profil resminde nişan gibi bir organizasyondan fotoğraf var ama yüzleri görünmüyor kız da erkek de yan profil. Profil de gizli yani gönderilerini de göremedim. Bilemiyorum o yüzden şüpheliyim.

A1 ve a3 eğer nişanlıysa nişanlısı olan adama karşı vicdani sorumluluk hissediyorum gerçekten bu yüzden ben de haber verme taraftarıyım ama erkek arkadaşım asla bulaşmıyorsun şu kızı tekrar bize bulaştırma bırak ne hali varsa görsün dedi.

6 ocak 2021 22:10

4. ya bazı kızlar gerçekten anormal, benim eşimin eski sevgiliside biz evlenirken düğünü bascam falan herkese hala eşimi sevdiğini söylüyodu ve bu esnada kızda nişanlıydı ben hiç karışmadım muhattap olmadım, evlendi oda kocasına yazık ama beni hiç ilgilendirmez valla.

7 ocak 2021 12:04