nişanlı birinin eski sevgilisine mesaj atması hatta arayıp ağlaması?
kızlar 2 yıllık bir ilişkim var. erkek arkadaşıma x diyelim. x in benden 1 yıl önce bir ilişkisi olmuş ama kızın evlilik konusunda imalı ve ısrarcı konuşmaları sebebiyle ilişkileri yürümemiş, bildiğim kadarıyla ilişkilerinden önce de kızın x e takıntı derecesinde ilgisi varmış. birkaç ay içinde ayrılmışlar ama kız yazmaya falan devam etmiş. daha sonra bizim ilişkimiz başladı ve kız bunu öğrendikten sonra diyebilirim ki her gün delirmiş gibi x e mesaj atıyordu. erkek arkadaşım bak benim yeni bir ilişkim var, lütfen artık rahatsız etme deyip numarasını engelliyordu, kız başka numaralardan arıyordu. başta çok sinirleniyordum ama kızın ağlaması ve bu kadar takıntı haline getirmesine gerçekten üzülmeye başladım. bir gün benim yanımdayken bir numaradan aradı x açıp sesi tanıyınca hemen kapattı. ben de tekrar ararsa bu defa telefonu ben açıp güzelce konuşacağım belki ikna olur dedim. ve tekrar aradı ben açtım daha merhaba dediğim an ikinci bir kelime söylememe fırsat vermeden kız bağıra bağıra hakaret etmeye başladı şok oldum bizi bir daha rahatsız etme diyebildim sadece. bu olay üzerine x numarasını falan değişti, ilişkimizin ilk 1-2 ayından sonra kızla iletişimimiz kalmadı. 1 ay önce biz da bir konu üzerine çok fazla tartışıp ayrıldık ve 2 hafta kadar ayrı kaldık. x in insta biyografisinde benim ismimin simgesi vardı, ayrılınca kaldırmış o simgeyi. biz ayrıyken x e fake bir hesaptan mesaj gelmiş y ile ayrıldınız mı biyografinden adını kaldırmışsın diye. x de sen kimsin yazmış. fakeden yazan o kızmış. 8 aydır nişanlıyım evim eşyalarım her şeyim hazır ama sen bugün gel desen ben arkama bile bakmadan gelirim, her şeyi unutmaya razıyım, birlikte çok mutlu oluruz falan yazmış. nişanlısıyla ilgili ileri geri konuşmuş inanılmaz şeyler yazmış. erkek arkadaşım mesajlarını görmüş cevap vermemiş neden cevap vermiyorsun yazmış üst üste soru işaretleri atmış. mesajlar erkek arkadaşımda duruyor ben de gördüm okurken kanım dondu. bir yanım hiç karışma bırak ne halleri varsa görsünler diyor bir yanım da nişanlısına yazık göz göre göre kandırılıyor diyor. siz olsanız bildiklerinizi bir şekilde nişanlısına ulaştırır mıydınız yoksa sessiz mi kalırdınız?