nivea tuylenme

Kizlar Merhaba günlük nemlendirici olarak nivea aqua effect spf 15 kullanıyorum fakat geçenlerde bi vloggerdan nivea nemlendiriciler bende Tüylenme yapiyor gibi bir sey duydum. Benim de yuzumde tuylenme sorunu var fakat onceden de olduğu için cok dikkatimi cekmemisti. Ben surekli agda yapmama bagliyordum fakat duyunca bi kafam karıştı boyle bir sorun yasayaniniz oldu mu ?

1. kremler tüylenme yapmaz, hormonal değişimler yapar. aynaya çok yakından bakmaktan bunlar hep :) cildiyle sorun yaşayanlar devamlı incelemeye başladıkça önceden farketmedikleri şeyler farkediyor ve "tüylendi, gözeneklerim büyüdü" vs vs gibi şeyler demeye başlıyor.

11 mayıs 2016 16:25

2. (yazar: Karmacilt) cok tesekkurler kremden cok memnunum çünkü genel olarak. icim rahatladi en azindan kremden olmadigini öğrenmiş oldum :)

11 mayıs 2016 16:37

3. niveayı bilmiyorum ama alterra bende tüylenme yapmıştı (yazar: karmacilt ) kremler tüylenme yapıyor bence.

11 mayıs 2016 17:39

4. Merhaba, nivea kremler yüzde tüylenme yapiyor şeklindeki şehir efsanesini ben liseden beri duyuyorum. Zincirleme mail listeleri meshurken (bu maili 10 kişiye gönder seklindeki) "danone bebeklerde zeka geriliği yapiyormuş" ile birlikte çok dönerdi. Tanıdıgım kimse de tüylenmedi veya zeka geriliği yaşamadı

11 mayıs 2016 18:14

5. esasen genetik yatkınlık ve hormonal sebepler tüylenme konusunda hepimizin bildiği bir gerçek ama kremlere eklenen vitaminler ( en belirginleri a ve e vitaminidir çoğu kez) zaten tüylenmeye meyilli kişilerde kıl köklerinin uzamasını tetikleyebiliyor. bu tabii kişinin o kremi günde kaç kere , ne sıklıkta daha da önemlisi ne süredir kullandığı gibi konularla da ilişkili biraz.

11 mayıs 2016 19:40

6. a vitamini tüylenme yapmaz, bu yanlış bir bilgi. bir sürü sivilce ilacı var a vitamini içeren, hepsi leke ve cilt bozukluklarına karşı kullanılıyor. e vitamini de cilt bariyerini güçlendirir, antioksidandır ve o da aynı şekilde kremlerde bulunur. tüy çıkardığı bilgisini ilk kim çıkardı merak ediyorum doğrusu, ben de aynı söylentiyle karşılaşıyorum devamlı.

11 mayıs 2016 21:01

7. Ya kizlar umarim Tüylenme yapmiyordur çünkü kremim hem ucuz hem de güzel yani kopmak istemem açıkçası sag olun cevaplar için :)

11 mayıs 2016 21:25