oğlak burcu ve yükselen balık kadını hakkında ne düşünürsünüz?

1. Soru cevap kısmında sorulan sorunun ne gibi bir bilgilendirmesi olmalı. Başlığın ne olduğu zaten belli soruyu beğenmeyen ne soruya tıklamak ne de soruyu cevaplamak zorunda. insanlar bu zamanda kafa dağıtıp moral bulmaya çalışıyor.

14 nisan 2020 15:57

2. anonim 4 kitap okuyup araştırmadığıma nereden kanaat getirdiniz. tez aşamasında doktora öğrencisiyim herkes gibi mecburen evdeyim. günümün çoğu makale okumak ve tez yazmakla geçiyor. virüsten ve tezden başka bir şey düşünerek işlerime daha iyi odaklanmak için diğer burç soruları gibi bir soru sorayım dedim. herkes alim kesildi. sanki burç sorusu soran tek üye benim. ayrıca sorumla alakasız bir cevap verdiğiniz ve tanımadığınız birini yargıladığınız için ben de sizin cevabınızı şikâyet ediyorum.

14 nisan 2020 16:16

3. anonim 4 insanların hobileri arasında astrolojiye ilgi olamaz mı?  insanların neyin fayda sağlayıp sağlayamacağını bırakında kendileri karar versin, evet dünyada herkesin zamanı kısa ve bu zamanı diledikleri gibi geçiriler bunu siz karar vermezsiniz.

ayrıca nedir bu sözlükte biri kötü yorum yapınca diğer yorumlarında onu izleme hadisesi.

14 nisan 2020 18:02

4. Yükselen yengeç olmadığı için çok şanslısınız demeye geldim en kötü varyasyonu benim bence.

14 nisan 2020 18:05

5. anonim 5, cevabın için teşekkür ederim. kesinlikle biri kötü yorum yapınca devamı da geliyor.

14 nisan 2020 19:28

6. anonim 6, yükselen yengeçte ne gibi olumsuzluk var. neden en kötü şekli olduğunu düşünüyorsunuz?

14 nisan 2020 19:32

7. (link: https://eksisozluk.com/yukseleni-yengec-olan-oglak-burcu-kadini--2675972 Ekşi) sözlükteki tüm kötü yazılara bile katılıyorum. Dengesiz uyumsuz kararsız aşırı duygusal ama aşırı ruhsuz. Beni çok etkiliyor evcimen oluo işkolik olmak da zor.

14 nisan 2020 20:16