on sevisme olmadan seks zevkli gelmiyor?

partnerim "bazen de direkt sevisebiliriz, hep on sevisme olmak zorunda degil" diyor. ve sanki naz yapiyormusum gibi bi hava oluyor. halbuki cidden benim on sevismeyle modumu yukseltmem gerekiyor yoksa o penatrasyon oyle zevkli gelmiyor. erotizmi guzel ve heyecanli buluyorum ben. zaten anca cowgirl pozisyonunda orgazm mumkun oluyor. bu durum tuhaf mi, partnerim bencillik ettigimi ima ediyor gibi geliyor ve disaridan bir yorum duymak istiyorum. kirici olmazsaniz sevinirim, sakince yorumlarinizi ve deneyimlerinizi okumak istiyorum. tesekkurler simdiden.

1. Partnerin bencilin önde gideni.ön sevisme olmadan nasıl ıslanacaksın? Nasıl moda gireceksin? Sadece gir cik yapip kicini devirip yatmak isteyen adamin agzina s.cmalisin.

3 eylül 2023 23:28

2. Süslü bencillik yapan biri varsa o da sevgilin. Ön sevişme daha çok kadın için yapılan bir şey, nasıl buna kendisi karar verebiliyor? Umarım yaşınız küçüktür.

3 eylül 2023 23:30

3. Bu kaçıncı seks sorusu bugün. Haydar dümenin gazete köşesi gibi oldu jsjsjjsjs

3 eylül 2023 23:31

4. An1 ben moda girmeyince ve bunun nedenini on sevisme olmadigi icin oldugunu soyleyince hep kendi istedigin olsun gibi konusuyor. Oyle bi noktaya geliniyor ki sanki ben asiri bencilmisim de istemedigim olmadiginda trip yapiyormusum gibi oluyor. Kendimden suphe etmeye basladim o yuzden sordum bu soruyu. Sanirim manipule ediliyorum.

3 eylül 2023 23:33

5. An2 24 yasindayim, o da 26.

3 eylül 2023 23:34

6. Ne alakasi var? Ön sevişmeyi onun da severek yapmasi lazim seksi sen de zevk al diye degil kendi isini halletmek olarak görüyor ne yazik ki.

3 eylül 2023 23:36

7. inanamıyorum partnerine. sevişme eypemini ön sevişme ve asıl seks diye ayırmak çok saçma zaten de hurra diye direkt penetrasyona başlanır mı ya. ıslanmayı moda girmeyi geçtim seksin en zevkli tarafı bu zaten. uzun uzun öpüşmek, boyundan omuzdan göbekten her yerden öpülmek, cilveleşmek, göz temasları, gülüşmeler, oral seks....hepsi de çok çok zevkli ayrıca öpüşmeyi yiyişmeyi zaten en başta yapıp bitirmiyoruz seks esnasında da beni öpmeyen erkekle ikinci sevişmeyi yapmam bile. biraz tutku ve şehvet lütfen. öpüşmek istemiyorsan git şişme bebek sik at yarrağı kafalı herif. inanamıyorum bu ne rezalet ya? escort musun sen direkt sikişe başlayacaksınız? çok fena kuruldum o salak sevgiline. çizgini koymazsan sana da yazıklar olsun.

3 eylül 2023 23:38

8. Yani resmen kendimden suphe edecegim bir noktaya gelmistim, tesekkur ederim an1.

3 eylül 2023 23:38

9. An5 ben de kuruldum. Haftaya gorusucez ve ciddi sekilde konusup bu isi bi nihayete vardiricam. Cok tesekkur ederim.

3 eylül 2023 23:40

10. Hayır asla etme şüphe falan.seni öpüp koklamaktan,yalamaktan vs zevk almayan adama da s.ktiri cek gerekirse.

3 eylül 2023 23:43