pantolondan belli olan özel bölge?

süslüler gerçekten bıktım bu durumdan bi 6 7 kilo fazlam var bu yüzden alt karnımdan kilo alıyorum bu da o bölgeyle birleşince iğrençççç duruyor erkek gibi, özgüvenim gitti. bluz, tişörtü içine koyuyorum ama oturunca şişiyor :((( nolur çözüm bulan şunu şöyle giydim ya da şu hareketi yaptım düzeldi biraz gibi tavsiyelerinizi bekliyorum :((

1. Süslü nasıl anlatsam alt karnımda birikmiş yağ var gibi kilom 58 bu arada boyum 1.57 vajinanın üst bölgesi var ya hani tüylerin olduğu kısım işte orası büyük sanırım şiş duruyor gerçekten pantolonun içine bir şey koyamaz oldum sanki herkes oraya bakıyor gibi geliyor kilo versem gider mi acaba :((

15 ekim 2020 02:07

2. Bahsettiğin yer venüs tepesi. 172 boyundayım kilom 46yken bile orası şiş duruyordu. Senin de genetikse tek çare liposuction başka yolu yok maalesef.

15 ekim 2020 02:14

3. Ah A3 üzdün en iyisi barışmaya çalışayım :((

15 ekim 2020 02:16

4. Bence sizin durumunuzda kilo vererek normale doner o goruntu.

15 ekim 2020 03:53

5. Bazılarımızın orası daha şişkin çıkıntılı durabiliyor. Pantolonlarınızı daha küçük beden mi alıyorsunuz acaba o ağ kısmı mı geriliyor? Benimde bir kaç pantalonum var niye bilmiyorum o kısmım löp diye ortada gibi duruyor giymiyorum ondan

15 ekim 2020 08:45

6. Pantolonun kesiminden oluyor, bazı pantolonlarda fecaat bazılarında dümdüz durabiliyor, denedikçe anlayacaksın

15 ekim 2020 10:16

7. kiloyla hiçbir alakası yok, bahsettiğiniz yer alt karın veya alt karınla alakalı bir yer de değil. genetik. her türlü olacak eğer operasyon geçirmezseniz

15 ekim 2020 10:31