parfüm aşığı olan ama orijinal parfüme güç yetiremeyenler?

malum orijinal parfüm fiyatları aldı başını gitti. açıkcası benim bir parfüme 500tl olsun ayıracak bütçem yok, kaldı ki en ucuzu bu civarlarda. kokuları çok sevenler, değişik değişik parfüm kullanan süslüler hangi parfümleri tercih ediyorsunuz? maksimum 100tl olacak şekilde önerilerinize açığım. açık parfümdür, avon, orifilame gibi markalardır her şey olur. ve sizce uygun fiyatlı parfüm, imza parfüm olabilir mi? yoksa herkeste zaten olan kokular mıdır? sadece marka önerisi de olur, direkt parfüm önermek isteyenler için hafif, çiçeksi, sabunsu, kremsi böyle kokladıkça koklayasınız gelen kokuları seviyorum.

1. Süslücüm designer parfümlerin hepsi o kadar da pahalı değiller. Mesela Calvin Klein beauty 100 mllik şişesi 200-250 lira civarı. Günlük birkaç fıs sıkıyorum zaten diyorsan 30 mllik parfümler de sana aylarca yetebilir. Cacharel noa istediğin gibi sabunsu bir koku ve 30 ml boyu 150 lira civarı. Kalıcılığı pek iyi değil ama Elizabeth arden parfümleri de fiyat olarak uygunlar. Bol bol sıkarım içim acımasın dersen avon ve oriflame'de de seçenek çok. Koton'un parfümleri de gayet iş görür. Zara parfümlerini pek sevemiyorum çünkü kaç tane denediysem hiçbiri kalıcı değildi.

18 mayıs 2020 23:53

2. Süslüm çok teşekkürler, ilerleyen zamanlarda avmye gitme cesareti gösterirsem mutlaka bakacağım bunlara. Not ediyorum. :)

18 mayıs 2020 23:53

3. Süslüm çok parfüm sıkan biri değilim. Sabahtan sıkarım gün içinde kokusu gitse bile tazelemem. 50ml parfüm 1 seneye yakın çok rahat gidiyor aslında. Teşekkür ederim bakıyorumm. :)

18 mayıs 2020 23:55

4. Suslum ben trendyoldan 30-50 ml’lik parfumler aliyorum ortalama 200 liraya. Baya da gidiyor. Favorim cacharel noa ve cerruti 1881. Pudrali ve sabunsu kokulari seviyorum. Sekerli ve vanilyali kokulara hic yaklasmiyorum eger parfum zevkim sana ilham olacaksa:)

18 mayıs 2020 23:56

5. avon luck ve zara femme gayet güzel ve uygun fiyatlı kokular

19 mayıs 2020 00:04

6. Bir parfüm kullanıyordum . Avon rare platinium ki parfüm benim normalde paraya acımadığım bir alandır . Arkadaşımın annesi hediye etmişti . Şimdiye kadar en sevdiğim parfümlerimden biri oldu , anısı da çok büyüktür belki de ondan bu kadar seviyorum bilmiyorum . Hindistan cevizi ve beyaz çiçek gibi kokuyordu . Çok pahalı parfümler de kullandım ama bunun kadar beni yansıtan başka bir koku kullanmamıştım . Kesinlikle imza kokumdu kullandığım dönemler . Anısı olduğu için bittikten sonra bir süre almadım . Sonra almak istediğimde ise hiçbir yerde bulamadım bu parfümü . Satıştan kaldırıldı galiba . Çok uzattım kusura bakmayın dksk ama rare gold ve birkaç çeşidi satılıyor hala . Onlara bakabilirsin süslüm . Oturaklı kokular hepsi

19 mayıs 2020 00:16

7. Çok teşekkürler cevaplarınız içiin bakıcam mutlaka. ❤️

Son yazan süslüm bahsettiğiniz parfümü lisede bir öğretmenim kullanıyordu. Gözümde direkt o canlandı siz söyleyince, güzel bir koku ama diğer versiyonlarına da bakayım elime bir katalog geçerse. :d

19 mayıs 2020 00:27

8. Süslüm bende böyleyim vallahi beğendim parfüm 1500 tl sen düşün bir de ben koku delisiyim benim parfümüm hemen herkesle aynı olmasın diye imza parfüm olayına düşkünüm youtubedan parfümledans adlı kanalı izlerken dekant parfümü duydum orjinal parfümü ml olarak satıyorlae şişeleyip kim kaç ml isterse ml tabii daha çok kazanıyorlar her neyse mesela bazı parfümler niş olmayanlar 5 -7 arası mlsi nişler 15-20 arası bana 10 ml yetiyor şahsi olarak baya fıs yetiyor kullandığım parfüm niş ondan 10 ml aldım oldukça memnunum birebir aynı koku zaten dediğim gibi orjinal instagramdan dekant parfüm yazıp bakabilirsiniz

19 mayıs 2020 03:18

9. Yani zaradan alsanızda pek kalıcı değiller fb açısından açıkcası hemde hemen herkeste aynı koku var bu arada parfümler hakkında bilgi almak isterseniz o kanalı öneririm hemde 3 5 mil alıp denemiş olursunuz böylece

19 mayıs 2020 03:21

10. Açık parfüm olarak Muscent güzel epey, bazı kokuları gerçekten birebir. Ben de tek parfüme bağlı kalamıyorum ve niş parfümleri seviyorum o yüzden çeşit çeşit muscent'tan sipariş veriyorum.

19 mayıs 2020 03:48