pastel moon light aydınlatıcı

Sevgili süslüler, aranızda pastel moon light aydınlatıcı kullanan var mı acaba? Memnun musunuz, tavsiye eder misiniz?

1. suraya bakmis miydiniz (bkz: pastel moonlight highlighter )

5 kasım 2015 22:55

2. Ben onu pastel moon light aydınlatıcı diye arayıp bulamadiysam peki? Shshdh çok teşekkürler :d (yazar: gokcio)

5 kasım 2015 22:59

3. çok simli olduğunu duydum. bilasbiras da koşa koşa gidip denedi. ama aşırı simli dedi. beğenmemiş. onun yerine loreal lumi magique base öneririrm. harika bir ürün. çok güzel doğal bir aydınlık veriyor. artık lumi'siz makyaj yapamıyorum diyim siz anlayın. karma ciltli olduğum halde.

5 kasım 2015 23:02

4. Yaa mutlaka bakacağım o zaman ona. Çok teşekkür ederim ^_^ (yazar: yasoliten)

5 kasım 2015 23:06

5. rica ederim. indirimlerde yakalarsanız süper olur. ben geçen indirimde 25 liraya aldım :)

5 kasım 2015 23:11

6. Tamamdır =) (yazar: yasoliten)

5 kasım 2015 23:13

7. Oyleymis kimse memnun kalmamış =) öneriniz var mı peki onun dışında? (yazar: elmo)

6 kasım 2015 00:02

8. Eveet (yazar: yasoliten) o kadar güzel anlattı ki gece rüyamda gördüm :d revlon' a da bakayım ben o zaman. Acaba mary lou denediniz mi? (yazar: elmo)

6 kasım 2015 08:17

9. Vallahi gittim aldım kızlar. Çok başarılı görünüyor =) (yazar: yasoliten) (yazar:elmo)

6 kasım 2015 13:30