perine yırtığı yaşayan süslüler?

süslüler aranızda cinsel ilişki sırasında perine yırtığı yaşayan oldu mu? vajinanın bitiminin yırtılması, eğer yaşayanınız varsa nasıl hallettiniz tamamen kapandı mı? dikiş vs gerektirdi mi? çok derin bi yırtık değil

1. Süslü sanırım dikiş olayı yırtığa göre değişiyor. Benim başıma gelmişti lakin cinsel ilişki sırasında değil, ne sen sor, ne ben anlatayım.. Oldukça küçük bir yırtıktı, buna rağmen biraz kanamıştı. Ilk olduğunda ağlamaktan öldüğümü hatırlıyorum, ben o ilk andaki acıyı tarif edemiyorum. Pansuman yaptırmıştım Çiş yaparken de sızlıyordu, Sonrasında bepanthenle falan kendi kendine toparladı. Geçmiş olsun süslü.

9 mart 2020 03:08

2. teşekkür ederim süslü, ben de madecassol sürüyorum prospektüsünde genital yırtıklar için kullanılıyor yazıyor, toparladı biraz ama tamamen kapanmadı böyle kalacak ve hep açılıp duracak diye korkuyorum :(

9 mart 2020 04:19

3. yüzüstü çok üstüme abanırsa benim de orası değil ama popomun arası çok tahriş oluyor aşırı gerdirilmekten.

9 mart 2020 16:24

4. 3. süslü ne kullandınız, krem mi yoksa ağızdan ilaç vs mi? doktora gitmeyi düşünüyorum 1 hafta daha bekleyip ilerleme görmezsem, randevu kovalıyorum şuan

9 mart 2020 17:54