prezervatif varken içeri boşalmak?

kızlar erkek arkadaşım hep prezervatif kullanmamızla birlikte boşalacağı zaman geri çekiliyordu. bu sefer geri çekilmeden boşaldı. hep diğer şekilde yaptığımız için içime bir kuşku düştü. henüz bu konularda yeniyim. prezervatif varken içeri boşalınca prezervatif yırtık olmadıkça bir sorun olmaz değil mi?

1. olmaz olur mu süslü.. adetin gecikirse mutlaka 2-3 test al ve günün ilk çişiyle yap testleri. Umarım bir sıkıntı yaşamazsın. erkek arkadaşın olacak davara da söyle youtubedan prezervatif kullanmayı öğrensin bi. Prezervatif varken içerde boşalmak ne demek ya (!) bu işin bir keresi yok.

11 mayıs 2021 22:01

2. süslü biz hep bu şekilde yapıyoruz. bittikten sonra prezervatifi çıkarıp kontrol ediyoruz delik, sızma vs var mı diye. zaten hiçbir zaman da öyle bir şey gelmedi başımıza. kontrol ederek yaparsanız bir sorun olacağını sanmam.

11 mayıs 2021 22:01

3. 10 yıldır bu şekilde korunuyorum çıkarıp kontrol şart

11 mayıs 2021 22:14

4. Prezervatifin amaci zaten bosalirken laps diye geri cekilmek zorunda kalmamak. Hic bir sey olmaz. Prezervatif yirtik mi diye bakin tabii yinede ama yirtilma ihtimali yanlis kullanmiyorsaniz yok gibi bir sey.

11 mayıs 2021 22:20

5. Anonim 1 şaka mısın sjjsksksk

Prezervatifin amacı zaten arada bir bariyer oluşturmak ve erkek boşaldığı zaman kondomun vajina ve penis arasında engel oluşturması?? Yani yırtık falan yoksa bi şey olmaz??

11 mayıs 2021 22:32

6. o değil de ara ara hala hayret ederim. prezervatif ne kadar ilkel bi nane aslında değil mi? adam şeyine bir şey takıyor, o da spermlerin kadının içine girmesine engel oluyor. ahahah, yani tamam daha az ilkel, "son teknolojik" yöntemler de bulmuş modern insan ama hiçbiri bu ilkel yöntem kadar zararsız değil.

ahah derdimi sqim.

insan gerçekten hayret ediyor.

ss, yırtık olup olmadığını kontrol etmek şartıyla bir sorun yok. bir de erkek arkadaşınızın boşalma sonrası kaç salisede(!) sertliğini kaybettiği, bu süre zarfında içinizde kalıp tam çıkmak isterken sperm dolu prezervatifin içinizde kalmasına neden olup olmayacağı da önemli.

11 mayıs 2021 22:44

7. Anonim 1 olayı yanlis anlamissiniz sanirim. Prezervatif varken kullanmayip içine boşalmamış, prezervatif takılıyken dışarı geri çekmemiş sadece icindeyken prezervatife boşalmış.

Bir sey olma ihtimali yüzde 1 süslü.

11 mayıs 2021 22:44

8. Prezervatiflerin üzerinde bile %97 oranında koruduğu yazıyor. Ovulasyon dönemlerinde risk almayın derim.

12 mayıs 2021 02:10

9. %97 denmesinin sebebi doğru kullanılmadığı veya yırtık ya da patlama gibi durumlar olduğunda riskli olması

12 mayıs 2021 11:08

10. Arkadaslar hic biriniz (!) Anlamini bilmiyor belli ki. Tabi ki saka yapiyorum ahahah

12 mayıs 2021 13:10