psikolojisi bozuk olduğu icin sevgilisinden ayrılan oldu mu ?

susluler, zor bir çocukluk geçirmiş olsanız, kendinizi bildiniz bileli bu hayatı sevmeyen biriyseniz, çok zor hayattan keyif alıyorsanız, genelde gergin ve umutsuzsanız, mutluluğunuz hep kısa sürüyorsa ve bu süreçte erkek arkadaşınızı cok yorduğunuzu hissediyorsanız onu salar mısınız? evet ben cok daha kötüye gideceğim belki. ama kendimi iyileştirmeden hayatımda birisinin olması onun güzel enerjisini vampir gibi çekmek de istemiyorum. hayatım boyunca böyle güzel bi insan cıkmicak belki karşıma ama bencil düşünmek istemiyorum. siz olsanız ne yaparsınız?

1. aynı senin gibiyim. dediğin gibi yaptım saldım çocuğu. kimse benim kötü yaşanmış hayatımın cezasını çekmek zorunda değilim

19 eylül 2021 23:24

2. *değil

19 eylül 2021 23:24

3. ayrılmak yerine iyileşmeye çaba gösterin bence. Hem kendinize hem de ona iyilik etmiş olursunuz. Bu insan bunlara rağmen sizinle birlikte demek ki size değer veriyor. Maddi durumunuz terapiye yetmiyorsa bu konular hakkında kitap okuyabilirsiniz podcast izleyebilirsiniz ( iyi hissetmek kitabı veya Beyhan budak YouTube kanalı). Şu an aklıma başka öneri gelmiyor ama isterseniz biraz araştırıp öneride bulunurum. Psikiyatriste gidip ilaç tedavisini deneyebilirsiniz.

Bencillik etmek istemiyorum demişsiniz. Bence bu bencillik değil, çok rahatsız olsa ayrılırdı. Sizin de onu ayrılırsan bak kendime zarar veririm diye manipüle etmediğinizi düşünüyorum. yazdıklarinizdan belli zaten. Kendinize daha çok değer vermeye çalışmalısınız bence. Insanın biraz bencil olması gerekiyor. Umarım çok güzel bir hayatınız olur.

19 eylül 2021 23:25

4. Bana zehir olan hayatımı ona da zehir etmeye başladığımı fark ettigimde kendisinden ayrılmıştım ama canım sevgilim asla kabullenmedi, vazgeçmedi böylece problerimi birlikte çözdük

20 eylül 2021 01:10

5. Siz kendinizi açabiliyor musunuz erkek arkadaşınıza ben ailevi mevzular da cok olduğu icin açamıyorum

20 eylül 2021 06:31

6. Evet ss açabiliyorum yüzde 80 oranda benimki de aileviydi