roaccutane kullanırken kıl tüy sorununu ne etmeli

Merhaba süslüler roaccutane'a başlayacağım. Ağda yapılmıyor diye biliyorum. Kıl tüy probleminden fazlasıyla muzdarip biri olarak ne yapabilirim? Favori kısmımdaki ve bıyık bölgemdeki tüyleri ağda ile alıyordum, tedavi süresince ip ile alsam tahriş oranı ne olur? Özellikle roaccutane kullananlar tedavi süresince kıl tüy problemini nasıl hallettiniz?

1. Merhaba ben ilaca vaşlatalı 3-4 fün olmuşken bişi olmaz ya diyerek ağda bandı ile bıyıklarımı alayım demiştim, derimi yıldum. Sakın ama sakın yüzünüze ağda, sir vb bir şey sürmeyin. ip konusu belki daha kolay olur ama derinizi tahriş edecek ger türlü şeyden kaçmalısınız, gerçekten herkes söylerdi ama yaşayınca anlıyorsunuz. Çok çok dikkatli olun ve sadece yüze de değil, benim tüm vücudumda aşırı hassasiyet vardı.

10 şubat 2016 06:45

2. Çok teşekkürler :) (yazar: beatrix) (yazar: caramelo)

10 şubat 2016 13:25

3. roaccutane da 4. ayımdayım. kaş- bıyığı iple bacaklarımı da epilasyon aletiyle alıyorum. bir problem yaşamadım. sadece anlık kızarıklık oluyordu biraz. bıyığımı alıp okula gittiğim bile oldu ama hiç anlaşılmadı kızarıklığı ki hassas bir cilde sahibimdir.

10 şubat 2016 18:16

4. (yazar: nailsticker) Benim cildimde çok hassas, normalde bile bacaklarımı alınca saatlerce kıpkırmızı geziyorum. Böyle demeniz içime su serpti biraz, teşekkürler :)

10 şubat 2016 20:30