sülük tedavisi yaptıran var mı? nelere iyi geldi?

öncelikle bunun alternatif tedavi olduğunu biliyorum belirteyim. bir de bunu deneyeyim dedim.

1. Ya 2022 senesindeyiz asalak bir canlıyla nasıl tedavi yapılabilir? Yalvarıyorum nasıl bir tedavi istiyorsanız doktora başvurun.

27 ağustos 2022 11:46

2. süslü benim inandığım ve güvendiğim bir tedavi yöntemi değil ama yaptıranlar da çok fazla. tavsiyem bunu yapan doktor bulman. çünkü korkunç sonuçları olabiliyor. kanaması durmayan bir akrabamız var mesela. hastaneye götürürlerken görmüştüm bıçaklandı falan sandım. ben güvenmiyorum ama illa yaptıracağım diyorsan doktor bulup klinik ortamında yaptır.

27 ağustos 2022 12:56

3. Üstün zekalı kardeşim halı sahada ayağını mı incitti naptı baldırı falan şişmişti biri de git sülük tedavisi ol demiş bizim akıllı da yaptırmış kanaması durmamıştı baya zor durdu 2-3 gün mor göz altlarıyla gezdi sonra akıllanıp doktora gitti. Kendinize işkence arıyorsanız gidin.

27 ağustos 2022 13:33

4. Ben yaptırdım. İki gün kanadı aralıklarla. Belime yaptırmıştım. Rahatladım, ağrılarım ve reglime iyi gelmişti.

Herkes kötü tecrübe yaşamak ya da bundan nefret etmek zorunda değil. Ben güvendiğim, düzenli hacamat yaptırdığım kişiye yaptırdım.

27 ağustos 2022 23:26

5. Ben de yaptırdım sıfır sıkıntı. Herkes aynı olacak diye bir şey yok.

28 ağustos 2022 03:04