sürükleyici kitap önerisi olan var mı?

kızlar utanarak söylüyorum ama bir süredir kitap okumadım ve bu yüzden kitaplara başlamak zor geliyor, sürükleyici değilse devamını getiremiyorum. tavsiye edebileceğiniz akıcı, sürükleyici bir kitap var mı? türü çok fark etmez. linç gelmesin lütfen kendimi kötü hissediyorum zaten :(

1. süslüm kalın bir kitap olsa da empatiyi 2-3 günde bitirmiştim. polisiye seviyorsan john verdonun kitapları baya sürükleyici. ejdarha dövmeli kız serisini de hızlı bitirdim diye hatırlıyorum. umarım kendini çoook daha iyi hissedersin. ben de eskiden çok kitap okurdum 2 kütüphanem var ama okuldu dersti derken artık pek vakit bulamıyorum senede 2-3 kitap okuyorum kendini kötü hissetme lütfen :)

3 ağustos 2018 02:00

2. çok teşekkür ederim süslü söylediklerine bakacağım <3

3 ağustos 2018 02:04

3. süslü fantastik kitaplar genelde akıcı oluyor içinde aşk da varsa hele, aşk tüm zamanların içinden geçer serisini okuyabilirsiniz. Pembe roman seviyorsanız böyle iki günde bitsin diyorsanız ben Ekin Atalar'ın selindrella serisini öneriyorum, yabancı olsun diyorsanız Sophie Kinsella, Marian Keyes (yanlış yazmış olabilirim) kitapları harikadır.

Ama hem sürükleyici olsun, hem de edebi bir yanı olsun bana bir şeyler katsın diyorsanız Sylvia Plath,Jane Austen,Emily Bronte önerebilirim. Aynı şekilde çok popüler olan Albert Camus'nun kitaplarının da oldukça akıcı olduğunu söylemeliyim. Kitap konusunda bana istediğiniz zaman danışabilirsiniz :)

3 ağustos 2018 02:05

4. Şimşek Hırsızı'nın konusuna bir bakın isterseniz. Oldukça sürükleyici ve kolay okunan bir kitaptır. Yazarı Rick Riordan.

3 ağustos 2018 02:16

5. Veronika ölmek istiyor-paulo coelho, bir günden fazla sürmüyor çok akıcı.

3 ağustos 2018 02:24

6. Jose saramago'nun herhangi bir kitabı, seçim kopyalanmış adam ya da kabil.

3 ağustos 2018 02:37

7. hepinize çok teşekkür ederim süslüler uğraşıp yazmışsınız hepsine bakacağım :)

3 ağustos 2018 02:41

8. Jodi picoult un kitaplarını önerebilirim ben de. Kitaplarının konusu güzel. Okurken neler olacağını merak ettiriyor ve dili de gayet akıcı okuması zor değil :)

3 ağustos 2018 08:07

9. Süslü “Ahmet” adlı kitabı (pek kalın sayılmaz gerçi) bir günde bitirmiştim. Türk-Yunan savaşı sırasındaki bir aşkı anlatıyor. Sonunda ağlamıştım ki ilk kez bir kitap beni ağlattı o derece etkileyiciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

3 ağustos 2018 10:32

10. Ben kristin hannah'ın kitaplarını çok sürükleyici buluyorum ya. En son "bülbül" ü iki günde bitirdim, 500 sayfadan fazlaydı diye hatırlıyorum

3 ağustos 2018 11:57