süslüler çisem çakırın uygun fiyatlı güneş kremi videosundan alıp denediğiniz güneş kremi var mı?
ucuz olan güneş kremleri hiç korumaz gibi geliyor bana. daha doğrusu uygun fiyatlı cilt bakım ürünlerinden hiç verim alamadım ben. cildim sürekli sivilce çıkarır ve lekeleri de uzun süre kalır. uygun fiyatlılar korur mu cildimi? sizin denedikleriniz var mı
cevaplar
sun ozonu denedim terletti yüzümü gözenek gözenek kirli gösterdi ter damlacıkları vardı sanki. benim yüzüm terlemez bi de. çok kirli ve gözenekler dolu görünüyordu.
sunozonun bebek güneş kremleri böyle değil severek kullanırım normalde
12 ağustos 2021 11:50
Watsonsta satılanı kullanıyorum ben gayet iyi ama stokta bulmak zor oluyo
12 ağustos 2021 11:56
Uygun fiyatlılardan verim alınmadığı fikrine katılmıyorum ya, Bu biraz placebo gibi geliyor.
12 ağustos 2021 12:09
süslü ben de sunozon'u denedim ve memnun kaldım. cilt tipim yağlı bundan önce biodermanın photo focus güneş kremini kullanıyordum o da terleyince çok kötü duruyordu bildiğin damla damla ter akıyordu yüzümden. sunozon'un iyice emilmesini bekleyince bende böyle bir etki yaratmadı. ciltle bütünleşiyor ve çok doğal duruyor.
12 ağustos 2021 12:56
bu arada emilmesini beklemekle alakası yok benimkinin evde de kullandım dışarda da. 10 denemenin 10unda da böyleydi. zten videoda da söylüyo terletiyo diyenlerin oldugunu
12 ağustos 2021 13:09
solait beyaz olanı aldım ben, plaja giderken falan kullanmam ama şehir için beğendim ben, 30 liraya aldım ve beklentimi karşıladı yani