süslüler üniversitede kullanmak için bu çanta nasıl sizce?

bilgisayar taşıyacağım için sırt çantası düşündüm ama sizce liseli gibi mi olurum? yeni başlıyorum da :) link ekliyorum yoruma

1. (link: https://www.pullandbear.com/tr/kad%C4%B1n/aksesuarlar/%C3%A7antalar/renkli-kuma%C5%9F-s%C4%B1rt-%C3%A7antas%C4%B1-c1030207021p501559237.html?cS=040 Çanta )

25 ağustos 2019 23:14

2. Ya da şu tarz bak diyebileceğiniz bir model var mı?

Bilgisayar taşımayacak olsam ne önerirdiniz?

25 ağustos 2019 23:15

3. liseli olmakla alakası bile yok, benim bölümümde yüzde 90 sırt çantası takılıyor. ancak ben çantayı sevemedim, çakmamsı duruyor sanki. yine de sırt çantasından vazgeçme süslü, üniversite hayatın bol eğlenceli ve başarılı geçer umarım

25 ağustos 2019 23:16

4. Ben begendim, 29 yaşındayım işe giderken cogunlukla jansport kullanıyorum hala :d sanırım 11 senedir kullanıyorum..

25 ağustos 2019 23:17

5. son sınıfım süslü, bundan önce de başka bir okulda iki yıl okudum. 6 yıldır her türlü sırt çantasını kullandım. üniversiteye gidince zaten göreceksin herkes sırt çantası kullanıyor. hiç öyle hayal ettiğin gibi normal kol çantası, omuz çantası falan yok. en azından bizim fakültede yok. öyle full makyaj, kol çantaları-ponponlu- takanlar okula gelmiyor zaten. sırt çantası candır. ben kanken kullanıyorum dört yıldır. çok pahalı ama bu da güzel bir seçim gerçekten, giyeceğin birçok kıyafetinle de uyum sağlar diye düşünüyorum.

25 ağustos 2019 23:18

6. bilgisayar çantamda bu, eğer bilgisayar çantası istersen bir bak derim. memnunum. (link: https://www.bloominbag.com/Bloomix-Laptop-Cantasi hello)

25 ağustos 2019 23:20

7. Üniversite zamanımda böyle popüler değildi sırt çantaları. Laptopımı eastpak postacı çantasında taşırdım (bir omzum göçerdi tabi ağırlıktan:d) şuan 28 yaşındayım minimal sırt çantaları kullanıyorum severek. Bu modeli beğenmedim ama çok köşeli gibi. Laptop taşınacaksa ağırlıklı olarak içi bölmeli sırt çantalarından almanı öneririm.

25 ağustos 2019 23:21

8. 5 yıl üniversitede okudum daha yeni mezun oldum bir çok kişi kız erkek demeden sırt çantası ile geliyorduk. Liseli falan demeyin yani. İlk hafta herkes bi şikıldım şıkıdım süslü püslü geliyor ilk vizeden sonra herkes saliyor artık. Benim istanbul üniversitesinde gördüğüm bu. Hatta sadece bizim fakülte değil tim fakülteler öyleydi neredeyse. Sırt çantasını takan okula. Her şeyi de çok rahat alıyor.

25 ağustos 2019 23:22

9. 25 yaşındayım bende hala sırt çantası kullanıyorum. Siyah adidas bir çantam var ve çok rahatlıkla bilgisayar taşıyorum.

Attığınız çantayı bende beğenmedim. Çok sivri duruyor köşeleri. :/

25 ağustos 2019 23:27

10. Çok teşekkür ederim süslüler. İçim rahatladı sırt çantası hakkındaki görüşlerinize. Çünkü arkadaşlarıma attım üniversitede böyle şeyler mi takıcaksın tarzı şeyler söylediler.

25 ağustos 2019 23:45