süslüler ablama hediye almak istiyorum ama ne alsam bilemedim?

süslüler ablama hediye alacağım. xiaomi airfry mı alsam yoksa nespressonun kahve makinesinden mi? ya da birkaç tane takı beğendim. onlardan birisini mi alsam? linkleri ekliyorum şimdi.  (link:https://degerlikuyumculuk.com/134896-opal-kuzey-yildizi-kolye link)  (link:https://degerlikuyumculuk.com/135112-yildiz-bileklik 2) (link:https://degerlikuyumculuk.com/135184-tasli-vintage-kolye 3)  (link:https://degerlikuyumculuk.com/135607-mineli-damla-kolye 4)

1. Diğer opsiyonlar airfry ve nespresso ise takı kesinlikle olmasın bence. Diğerleri daha fonksiyonel ve mutlu edici. Airfry ve kahve makinesi arasında bir tercih yaparken ise ablanızın zevkleri önemli ya da onun için kullanışlı olup olmaması. Mesela kahve sever biri mi, yemek yapmayı sever mi? Gerçi ben airfry'ın fonksiyon, daha doğrusu avantajını tam bilmediğimden yorum yapamıyorum pek. Mesela yemek yapmayı sevmiyordur ama airfry hayat kurtarıcıdır bu konuda, o zaman tabii o tercih edilebilir. Ben olsam nespresso kahve makinesini tercih ederdim ama mesela.

23 aralık 2022 16:07

2. Off cadirotti hediye işte hediye adı üstünde. Ss en doğrusunu seçmek için kafa yoruyor, soruya bak ya

23 aralık 2022 17:00

3. @1 süslü bilemedim ya. Altın tarzı şeylerden de hoşlanır aslında alsam takar. Ama bir taraftan da airfry tarzı bir şey alsam diyorum en azından güzel yemekler yapar yer. Onun açısından pratik olur. Nespresso kahve makinesini de düşündüm ama kapsüle para vermek isteyeceğini çok sanmıyorum

23 aralık 2022 17:45