süslüler bazı kadınlarda neden giydikleri eğreti duruyor?

kızlar yanlış anlamayın amacım kimseyi küçümsemek değil. ama mesela bazı kadınlar çok kaliteli,pahalı ve güzel şeyler giymelerine rağmen üstlerinde sırıtıyor. başkasında görsem “harika” diyebileceğim şeyleri hiç yakıştıramıyorum. örnek vermek olursa gökçe yıldırım. pozları, giydikleri sanki ona ait değil gibi. (geçen de bununla alakalı bir şey gördüm sözlükte, birisi gökçe için ne yaparsa yapsın keko mu ne yazmıştı) mesela duygu özaslan’ı sevmiyorum ama giydiklerini taşıyor bence. sizce de böyle bir şey var mı sadece bana mı oluyor acaba?

1. Herkese aynı giyim tarzı yakışmadığı için.

4 ağustos 2020 23:35

2. Tarz meselesi bence. Sırf başkasının üzerinde güzel duruyor diye ya da popüler vs diye giyiyorlar bir şeyler. Tip olarak, karakter olarak uyumsuzluk oluşuyor demekki. Ben hep böyle düşünürüm.

4 ağustos 2020 23:36

3. Gökçenin hoş bir fiziği yok. Yani ne kadar spor yaparsa yapsın bütünden bakıldığında -boyundan bağımsız- bodur duruyor. Bu kelime yerine başka nasıl anlatabilirim bilemedim. Selma çiçekdal da öyle mesela. Suratları, kafaları vücutlarına oranla büyük ama vücutları çok basık kalıyor ve giydikleri kıyafetleri taşıyamıyorlar. Selma kısa diye hatırlıyprumgökçe 165 falan olabilir yani kısa bir kadın da değil ama fizik yapısı etkiliyor.

Akşam keşfette gördüm damla kalaycıkda da aşırı kötü duruyor giydikleri. Oysa fiziği güzel, onda olan şey ‘olmamışlık’. Saç rengi bile alakasız duruyor kadının ve sürekli aşırı makyajlı alakasız saç modelli oluyor. Şort-crop eşofman takımına chanel takmış. Saçları yine süper yapılı falan. Bir ara da sürekli büsriyer giyiyordu. Nişan yemeğinde giydiği elbise hariç baya kötü bir tarzı var üzerinde olmamış duruyor.

4 ağustos 2020 23:45

4. Süslü ben de gökçe'nin fotoğraflarına baktım fiziğinde abartılacak bir şey göremedim ama linç yerim diye yazmadım açıkçası

4 ağustos 2020 23:50