süslüler biri iyi ayrılmadığı(kız aldatmış bunu) sevgilisiyle spotifydan neden takipleşir?

yani instadan twitter’dan hiçbir yerden takipleşmiyor sadece spotify. ve kız da takip ediyor bunu. yani sık kullandığı bi uygulama değil aklına bile gelmemiştir desem öyle bir şey de yok. sık kullanıyor hesabını. ay amacı ne olabilir? ya da altında bir şey aramam gereksiz mi sizce?

1. Aradaki bağı tamamen koparmamak için mi?

17 ocak 2024 18:16

2. Süslü böyle spotifyden takiplesigim biri var hayaimdan ve kalan her yerden çıkardım. Sonuçta etkileşim olan bir yer değil ama içimde ufak da olsa bir bağımızın kalmasını istediğim için bıraktım.

17 ocak 2024 18:24

3. Al işte iki örnek var önümde ikisi de birbirinin zıttını söylüyor ve ikisi de haklı gibi geliyor dkdkkdkd

17 ocak 2024 18:38

4. A3 süslüm sorun mesajlaşmaları filan değil de a2 süslü gibi aralarında küçük de olsa bir bağ kalmış olsun ümidiyle mi bıraktı acaba yani eğer öyle bir şeyse instadan filan takipleşmelerinden daha kötü benim için :,)

17 ocak 2024 18:43

5. Ama bundan sorunun muhatabına sormadan emin olamayacağım sanırım ama sorarsam da manyak gibi görüneceğim için soramam da

17 ocak 2024 18:45

6. Süslü PC den de çok kullanıyor spotiyi mobilden dinlemekten ne farkı var? :,) son dinledikleri filan çıkıyor mu önüne ben PC den girmiyorum hiç.

Ay süslüm bir de yayınladığı çalma listeleri yarım yani mesela my playlist 4 birinin adı 123 yok gizlemiş djdbndjs offf kesin o kızla olanı da silmedi de gizledi ndjdjdjd valla şeytan dürtüyor beni

17 ocak 2024 20:12

7. Ay süslü bunun paylaştığı bir şarkı var sürekli story ye atıp duruyor şimdi baktım bu kızın da listelerinde bol bol var bu şarkı.... offf yok valla benim şeytanlarım hiç rahat durmuyor şu an kdjdjdjdnsjsnd

17 ocak 2024 20:23

8. Evet pcden son dinlenenleri ya da o anda birbirlerinin ne dinlediklerini gorebilirler yani bilerek takipten cikmamis olabilir. En iyisi endiselenmek yerine konusmak. Sacma sacma seyler soyleyip takipten cikmamakta ve cikarmamakta israr ediyorsa hala aklında oldugunu gorebilirsin. Unutmussa zaten ogrenince siler.

18 ocak 2024 04:00

9. Kalbim..... teşekkür ederim süslülerim :(