süslüler bu dunyada hic kimse yaşattığını yaşamadan ölmezmiş?

tam olarak 7 kişinin canını istemeden ama inanın istemeden yaktım. onlara yaptığım ne varsa aynısını şuan yaşıyorum yaşadim. bu kişilerin bazısına ulaşıp helallik isteyeceğim. inanin kızlar ilahi adalet var er ya da geç mutlaka tecelli ediyor. benim canımi yakani da allaha havale ediyorum.

1. Bunu bir dertleşme sorusu olarak görün.

21 nisan 2022 21:37

2. çok detay vermeden anlatır mısınız

21 nisan 2022 21:59

3. SS anlat dök içini derdim ama yargilayabilirler seni. Malum belli olmuyor neye göre karar verdikleri ama bu şekilde çok üstü kapali bir iç dökme olmuş. Yani hayatta bence herkes yaşattığıni yaşamadan ölüyor çoğu zaman.bu kadar bu olaya inanıpta onlara bunu yaptigim için bu hale geldim demek açıkçası mantıklı değil. Zaten bu bilinçte olsaydınız en başında yapmazdiniz. Herkesin sınavı farkli. Bu hata bu sebeple oldu , bu olay benim başıma bu yüzden geldi demek tamamen kişinin kendi düşüncelerini kontrol edememesi ve karamsarlığindan geliyor.o yüzden kendinizi geçmişe hapsetmeyin

21 nisan 2022 21:59

4. Susluler o kadar uzun ve karisik ki. Yani nerden anlatsam bilemiyorum. Ama aynisi ve aynisi basima geldi. Mesela biri konustugum bir cocuktu. Ona soyledigim yalanin aynisini sonraki sevgilim bana soyledi. Bir konustugum cocuguda terketmistim. Aylar sonra ayni sekilde bende terkedildim.

21 nisan 2022 22:11

5. Helallik alsan iyi olur tabii ama onune bakip gecmisi kurcalamamak daha guzel bence, tovbe en buyuk pismanliktir. Daha da pisman olacagin seyler yasamani istemem sscim.

22 nisan 2022 07:47

6. of ne helalliği canımı yakan biri gelip helallik istese siktir git beter ol aq derdim.

22 nisan 2022 17:08

7. Bir vuruşta yedi tane sinek öldüren bir çocuğun masalı vardı ya aklıma o geldi ahaha. Güzel masaldı.

Onu okuduktan sonra annemin teyzesinin bahçesine gitmiştik ve sineklik vardı ben de bir vuruşta kaç tane öldürebilirim diye sinek avına çıkmıştım. Aslında güzel masal değilmiş bak bir sürü sinek öldürdüm. Bu da böyle bir anımdır. Bir vuruşta yedi tane.

22 nisan 2022 17:12

8. Ben de birini terkettim sonra aynı şekilde terkedildim :p şimdi eskiye geri döndüm bakalım beni terkeden de geri dönecek mi ahsvah

22 nisan 2022 20:48