süslüler bu nioli yağı sizde de mi bu kadar fazla kokuyor?

bütün ofisi mentol kokusu sardı aşırı utanıyorum herkes ne kokuyor falan diyor 2 damla damlatmıştım :(

1. evet buram buram kokuyor. doktor bir

damla yeterli dediği için ikiyi dökmüyordum, bir de fark eder mi bilmiyorum ama gece duştan sonra giydiğim çamaşıra damlatıyordum, sabah kokusu olmuyordu.

21 ağustos 2023 14:14

2. Bundan sonra kesinlikle gece damlatacağım ben de süslüler yok böyle bir koku. Sanırım 2 damla fazla geliyor 1 yeterli.

21 ağustos 2023 14:28

3. Markası monoville süslüm markadan şikayetim yok nioli yağının bu kadar keskin bir kokusu olduğunu bilmiyordum ilk kez kullandım. Cevaplar için teşekkür ederimm

21 ağustos 2023 14:29

4. Daha 1 kez kullandım süslü herhangi bir alerjik reaksiyon olmadı umarım işe yarar bu havuzlar beni mahvetti

21 ağustos 2023 14:58

5. Umarım hep böyle buram buram kokmaz süslü evde 5 kedim var onlara da zararlı olabileceğini okudum en ufak risk varsa bile kullanmayı keserim gece damlatmayı deneyeceğim

21 ağustos 2023 15:03

6. tıbbi yağ mı kullandığınız yoksa esans gibi bir şey mi bilmiyorum ama ben hülya kayhan kullandım.evet yoğun kokuyor ama gece sadece 1 damla damlatırsanız, sabaha kokusu hafifliyor.yine wcye fln gidince yine koku geliyor.ama etrafa yayıldığını hiç sanmıyorum.kaldı ki yayılsa da nolmuş? lavanta gibi kokuyor zaten.milletin pis ağız kokusundan ,pis ter kokusundan,pis yağlı saç kokusundan da mı kötü yani?? soran olursa lavantalı kolonya ya da esans sürüyorum,seviyorum,sıcakta ferahlık veriyor,ortamdaki diğer kötü kokuları almamı engelliyor dersiniz.kimse de ağzını açamaz bir daha :)

21 ağustos 2023 19:42

7. Yağın tıbbi olduğundan eminseniz aynı markada kalın.şüpheniz varsa hülya kayhana geçin....

21 ağustos 2023 19:43

8. Süslü etkisini gördün mü, memnun musun