süslüler dışarı çıkarken özenerek giyinip makyaj yaparken ki motivasyonunuz ne ?

begenerek aldıgım kıyafet, çanta, ayakkabı ne varsa dolapta duruyor. bu sıcakta hiç giyesim gelmiyor. hep aynı parçalara elim gidiyor. bikaç haftaya eşimle tatile gidicez. orda da sönük kalmak istemiyorum. beni motive edecek şeyler söyler misiniz

1. Bende yaşadığım yerde rahat ettiğim kıyafetler giyiyorum ama tatile gitseydim orada yine rahat ama daha şık kıyafetler giyip, ona uygun takılarla tamamlardım. Corona başladığından beri makyaj yapmıyorum ama belki allık ve hafif bir ruj ile tamamlardım. Renkli büyük küpelerden faydalanabilirsiniz yüze renk veriyor

27 temmuz 2021 23:02

2. A1 sendeki şevkten istiyorum yaa :)

27 temmuz 2021 23:07

3. Zeynepeksi büyük küpe iyi fikir, özenli Bi kombinim olmasa bile büyük küpeler ben burdayım diyebilir

27 temmuz 2021 23:09

4. aslında tam tersi biliyor musun. motivasyon olsun diye giyinip makyaj yapıyorum bu aralar

27 temmuz 2021 23:14

5. fotoğraflarda güzel çıkmak için de süslenebilirsiniz. sadece sosyal medya için değil, güzel anılar kalması için. şıkır şıkır tatil fotoğraflarına bakmak iyi geliyor bana. son anonime katılıyorum, benim motivasyonumun kendisi makyaj :d

27 temmuz 2021 23:54

6. Aynaya bakıp sevinmek. Megaloman bir tip değilim ama mesela bir kirpik kıvırıp allık bronzer sürmek, bir ruj sürmek az highlighter bir bakıyorum ışıl ışıl böyle bakmalara doyamıyorum çeşitli açılardan ay diyorum ne dadlu oldum ya canım kendim sndkcjdkfkl o hissi seviyorum, iki fıs parfüm saçı topuz tap tepede falan ay kulaklar boş kaldı elbiseye uygun bir küpe takalım kolyeyi de değiştirmek lazım küpelere uysun, e bunlar altın rengi çantanın sapı gümüş olmasın çantayı değiştireyim derken bir bakıyorum kombin çıkmış. Eğlenceli süslü valla ama eğlenerek yap böylr ayy canım kendim bir de şunu deneyelim falan diye tadını çıkararak.

27 temmuz 2021 23:56