süslüler eşimin annesi hakkında?

şimdi özet geçeyim. eşimin annesini severim yardımsever bi anadolu kadını. sorun şu ki aşırı meraklı. otururuz eşimin telefonu çalar hemen kim arıyor diye sorar. telefon kapanır ne konuştun diye sorar. eşim benle konuşur ne konuştunuz diye sorar. eşimi okeye çağırırlar kendince yorum yapar ( git- gitme) gibi. eşim oyun oynarken oynama der(telefonda konuşurken). vs vs. her gün eşimi arar hayatındaki herşeyi anlatır vs. neyse bugun ki olay da şu: eşim beni aradı ofise gitmeden önce annesine uğramış kahve içmeye(ne alakaysa aq), işte beni aradı napıyosun diye. annesi hemen arkadan kim o dedi. neyse ben bunu duydum sinir oldum telefonu kapattım. sonra eşime mesaj attım. " annende ne meraklı ya herşeyi soruyor" diye. salak o sırada annesine video izletiyormuş annesi okumuş lkjfklfjfkljfl. neyse bana yazmış ki bravo annem mesajı okudu. ben de saygısızlık anlamında hakaret gibi söylemedim ki dedim.. neyse nasıl çözücem ben bu meseleyi.

1. bu arada eşim annesini dinler ama ghostlar yani lafıyla etkilenmez aslında. sadece alışmış bu sorulara tepki vermiyor. ben hiç alışık değilim ama geriliyorum. yani yanında karısı varken sen niye soruyorsun o kim bu kim diye??

24 şubat 2025 17:04

2. dün bize geldiler kahvaltıya. ben de annemle konuştum kahve yaparken sonra yanlarına geçtim diyo ki he ne konuştunuz annenle? ya sanane amk

24 şubat 2025 17:05

3. eşinizin annesiyle arasındaki bir durum, takmıyormuş da zaten. size yansıtmıyorsa, annesi size de aynı şekilde davranmıyorsa, sizi her gün arayıp darlamıyorsa bu kadar kurulup sinirlenmenize gerek yok bence. yani tamam gıcık olursunuz da, öyle biri o da diyip geçersiniz, gerekirse mesafeli olursunuz. yaptığınız da ayıp olmuş yani, eşim annemle ilgili böyle konuşsa hoşuma gitmez. bi de annesi de görmüş. annesinin yanında olduğunu biliyorsunuz, görme ihtimalini düşünüp sonra söyleyebilirdiniz de. ne demesini istiyorsunuz ki annesine, sana ne anne falan mı desin, alışmış annesinin karakterine idare ediyor demek ki.

24 şubat 2025 17:08

4. ikinci cevabınızı gördüm, yani gıcık olunabilir tabii de hiç öyle havadan sudan der geçerim mesela ya da duymazdan gelirim başka bir şey söylerim falan. yetişkinlik böyle şeyleri idare etme becerisi gerektiriyor maalesef işte. her yerde bazı huylarına gıcık olduğumuz insanlar çıkacak karşımıza. bu kadın da eşinizin annesi ve bir şekilde idare etmeniz gereken bir insan.

24 şubat 2025 17:09

5. annesine kahve içmeye gitmesine ne alakaysa aq demeniz de tuhaf yani, annesi değil mi gider gider.

24 şubat 2025 17:10

6. süslü haklısın aslında biraz kendimi tartmam gerekiyor. ama eşimin eşiymiş gibi davranıyor aşırı bu da beni gıcık ediyor açıkcası. yani yanında eşi var hani bırak o düşünsün o yorum yapsın o karışsın. sen ne alaka diyesim geliyor.

24 şubat 2025 17:12

7. Ne sıklıkla görüşüyorsunuz ki

24 şubat 2025 17:13

8. ne alakaysa aq dememin sebebi de evlendikten sonra herrr gün evine çağırması her gün ama gitmeyince de kötüyüm vs demesi.

24 şubat 2025 17:13

9. Size karışmıyorsa, aranızı bozmak için sinslik yaomıyorsa sorsun ne olacak ki

24 şubat 2025 17:14

10. e ben de annemin yanında telefonla konuşsam sonra bana kimle konuştun der, ben de x'le konuştum derim. ne konuştunuz der, anlatabileceğim bir şeyse anlatırım, anlatmak istemezsem hiç öylesine derim. yani genel anne davranışı gibi geldi açıkçası bana bu.

24 şubat 2025 17:14