süslüler kyk yurdunda kınama cezası alirsak ne olur ilerde memur olmamızı etkiler mi ?

soru başlıkta susluler. kınama cezası alma ihtimalim var ve akademisyen olmak istiyorum. bu ceza buna engel olur mu? çok kötü hissediyorum bu konuda bilgisi olan lütfen paylaşabilir mi?

1. suçunuz ne? odada kettle bulundurmak mı? gece geç gelmek mı? izin almadan geceyi başka yerde geçirmek mi? bu yüzden memur olmayacağınıza inanıyor musunuz cidden

19 kasım 2021 18:03

2. Geç geldim süsluler sebep bu. Savunma yapacağım pazartesi. Sicile işlerse diye cok korkuyorum.

19 kasım 2021 18:25

3. salak mısın kızım ne sicile işlemesi ya. ağır cezada yargılanıyorsun sanki.

19 kasım 2021 18:29

4. etkiler tabi ki. ikinciyi yapma yoksa vatandaşlıktan atılıp suriye sınırından sınır dışı ediliyorsun.

19 kasım 2021 18:34

5. Süslüler böyle bir tecrübem olmadı ve korkuyorum internette sicile işleyeceği yazıyor emniyetin sitesinde. Böyle bir şey yasayan varsa paylaşsın diye sormak istedim lütfen dalga geçmeyin troll falan da değilim.

19 kasım 2021 18:39

6. Süslüm korkma, bir şey olmaz.KYK'dekilerin de çok umrunda değil böyle şeyler, yani yetkililerin.Dört sene kaldım.Bir dahakine dikkatli olun.

19 kasım 2021 19:26

7. İnsanlar her şeyi bilmek zorunda değil. Belli ki üzülmüş stres yapmış. Her sorunun altında dalga geçen bir kesim var ve gerçekten çok sıkıcı.

19 kasım 2021 19:49