sırtım ayrı göğsüm ayrı renk neden olabilir ?

cilt eşitsizliği var ama çok tuhaf çünkü iki yer de eşit şekilde güneş görmüyor. belim göbeğim göğüs kısmım ve bacaklarımdan bir iki ton daha koyu dalmaçyalı gibiyim

1. Aynen ben de böyleyim. Annenle babandan biri beyaz biri esmer mi süslü? Ben ona bağlıyorum ne yalan söyliym ahsg

11 mart 2021 11:24

2. ikisi de kumral süslü ama çok güldüm sjsjhsah acaba nemsizlikten mi kaynaklı diyorum da bacaklarım kupkuru ama daha açık renk

11 mart 2021 11:28

3. Ben şunu farkettim süslü, göğüs bölgemde, boynumda, bacaklarımda derim daha ince ve açık renk. Diğer bölgelerde derim daha kalın ve koyu renk.

Nemle de alakası olabilir tabi. Ben duştan çıkınca tüm vücuduma nemlendirici sürüyorum, aralarında nem farkı var mı emin değilim. Belki ona bağlıdır. Acaba renk açıcı ürünleri koyu bölgelerde kullansam mı diye de düşünüyorum ama biraz cesaret edemiyorum o tür ürünler kullanmaya

11 mart 2021 11:48

4. noktalama eksikliğinden dolayı nereniz nerenizden koyu anlaşılmıyor. arka tarafınız ön tarafınızdan koyuysa çok yatıyorsunuzdur. nasıl ki üstüne sürekli oturduğumuz totomuz veya bacaklarımızın birbirine sürten kısımları ve hatta bazı kişilerde koltuk altları koyulaşıyorsa bu sürtünme sebebiyledir. yatmasanız, sadece otursanız bile sırtınızı dayadığınız için de olur bu. cilt yenileyici vücut losyonlarını deneyebilirsiniz. cilt kendini yenileyen bir şey, ama zamanla düzelir diyemeyeceğim çünkü o sürtünme her oturuşunuzda olacak.

11 mart 2021 11:48

5. Çok mantıklı a4, yenileyici vücut losyonlarını araştırayım ben

11 mart 2021 11:51

6. berbat yazmışım gerçekten kusura bakmayın.. bacaklarım ve göğsüm açık renk, göbeğim ensem ve sırtım koyu renk. göbeğim neden koyu o zaman :(

11 mart 2021 11:52

7. koyu olan yerlerinizdeki ayva tüyleriniz oraları daha karanlık görmenize neden oluyor olabilir mi?

11 mart 2021 17:50