saç rengimi siyaha boyatmak istiyorum fakat kararsızım fikir verir misiniz(fotoğraflı)?

(link: resimag.com/i/db7d68bed68 saçlarım) 24 yaşındayım, hem saçım tek ton olsun istiyorum hem de biraz daha yaşımı göstermek istiyorum. daha önce saçımı hiç boyatmadım. siyah zor mudur, saçım çok mu yıpranır,sürekli boyatmak gerekir mi?deneyimli süslülerin fikirlerini bekliyorum

1. Bence koyu küllü kumral ya da kahverengi daha güzel olur siyah asla akmaz değişiklik yapamazsın. Koyu kahve boyarsan doğal bir siyah tutar beyazların da kapanır. Siyah saçlık bir tip değilsin bana göre.

1 ekim 2020 22:31

2. Anonim1

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Siyahtan kastım simsiyah olsun değildi. Koyu kahve boyadığımda doğal siyah gözükecek bir market boyası var mıdır acaba? Cevabınız tam istediğime uyuyor. Fakat hiç boya ile alakam olmadığı için bilemiyorum tabiki :)

1 ekim 2020 22:37

3. Koleston ve palette alma kepek yapmasının yanı sıra ikisinin de siyahı böyle simsiyah yapmacık siyah oluyor. Mavi siyah istersen koleston, herhangi bir markanın koyu kahvesi doğal siyah tutar zaten istediğini alırsın bir tutamında test etmeni tavsiye ediyorum alerji falan için.  Alabiliyorsan amonyaksız kuaför boyası al.

1 ekim 2020 22:39

4. Ben yıllardır siyah boyuyorum süslü. Her saç boyası saca zarar veriyor zaten. Fakat sıkılıp tekrardan rengini açtırmak isterseniz baya zorlanirsiniz, o zaman daha da yıpranır saçınız açtırma işlemleri yaptırırken.

Siyah rengin en güzel yanı sürekli boyatmak zorunda değilsiniz. Zaten en koyu renk :) gördüğüm kadarıyla dip rengi gelse de çok belli olmaz.

ama tabi daha parlak gözükmesi için ben her ay değil de 2 ayda bir falan boyuyorum.

1 ekim 2020 22:40

5. Anonim1

Evet doğal siyah olsun istiyorum. Amonyaksız koyu kahve alacağım o halde. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Koyu kahve boyadıktan sonra kahve yansımaları olmaz değil mi?

1 ekim 2020 22:44

6. Anonim3

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle :)

Hayır açtırma gibi bir işlem yaptırmam çünkü açık tonları sevmiyorum.  Sürekli boyamamak güzelmiş sevdim bunu. Sanırım bana biraz cesaret gerek. Çevremdekiler ne gerek var zaten güzel diyorlar. Fakat saçımda hafif hafif açılmalar var güneşten dolayı özellikle uçlarda. Ben tek renk olsun istiyorum:)

1 ekim 2020 22:48

7. Anonim4

Öncelikle yorumun var için teşekkür ederim. Kuaföre sorduğumda koyu kahve demişti. Burada düzleştirdiğim için ve sanırım bir ışıktan pek belli olmamış. Hafif açık renkler var arada güneşten açıldığı için. Ben tek ton ve daha koyu istiyorum. Fakat dediğiniz gibi siyah olsaydı keşke ama siyaha yakın bir renk doğrusu

1 ekim 2020 22:50

8. Anonim5

Teşekkürler ❤️ Hayır beyaz kapatmak gibi bir derdim yok. Boyamasam mı diye düşünüyorum şu an :)

1 ekim 2020 22:59

9. suslu beyaz kapatma derdin yoksa sakin boyatma guzelim saclarini. illaki yipraniyor sertlesip tiftik gibi olma durumu olabilir. benim sacim dogal siyah herkes hatta boya mi diye soruyor son 1 senedir de baya beyazim var sac diplerimde ozellikle kapatmak icin yine siyaha boyasam mi diyorum ama sacimi yipratmak istemiyorum kimin boyaliysa hep sertledmis yipranmis cunku

1 ekim 2020 23:30

10. Anonim 6

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim:)

Evet beyaz kapama gibi bir derdim yok. Keşke benimde siyah saçlarım olsaydı. Evet onu bende farkettim uçların tiftik tiftik olmasını bir de sanki koyu siyah boyayanlarda saç peruk gibi duruyor

1 ekim 2020 23:35