sabahları kahvaltı etmek istemiyorum normal mi?

süslüler bugün 9 gibi uyandım. bu saat oldu hala hiçbir şey yemedim sadece bitki çayı içtim iki saat önce. sabahları kendimi o kadar tok hissediyorum ki niye böyle oluyor bilmiyorum. aksine geceleri de çok iştahlı olurum ve durdururum kendimi şimdi yeme zaten yatacaksın sabah yersin diye. şu an kendimi zorlamasam 5e kadar falan aç kalırım bu şekilde. bu normal mi yoksa kendimi zorlasam mı yemek için? evde pek enerji sarf etmiyorum bilgisayar başındayım tüm gün, o yüzden olabileceğini düşündüm.

1. Vücut ketosis durumuna geçmiş oluyor işte. Kan şekeriniz sabit, yağ yakım modunda. İf'te hedef budur.

6 nisan 2021 13:00

2. bben de böyleyim yıllardır. canım sabahları hiçbir şey istemiyor. kahvaltıyı da öğün olarak sevmiyorum. yemedikçe de iştahım kapanıyor ama :/ kilo almaya çalıştığım için bi muz bi kahve, iki üç kaşık yulaf lapası falan yemeye çalışıyorum.

6 nisan 2021 13:01

3. Süslü if yapıyormuşum gibi oluyor ben de aslında istemeden, ama sanırım ifte öğünlerin arasına 8 saat giriyor ya, ben kahvaltıyı 15-16 gibi yapsam 19.30-20 gibi yemek yerim ve iki öğünüm yakın olur. Çok aç olmadığım için akşam az yiyorum gece acıkıyorum :(

6 nisan 2021 13:06

4. Süslü ben aslında kahvaltıyı da severim ama şu an iki üç kez mutfağa gittim hazırlamak için, hep ayaklarım geri geri gitti farklı bi şey için döndüm. yemek istemiyorum karnım guruldasa da

6 nisan 2021 13:08

5. ifte öğünlerin arasında 8 saat olması gerektiğini nereden çıkardınız? 18-6 if yapıyorsunuz diyelim, beslenme pencereniz zaten 6 saat. iyice araştırmalısınız süslü.

6 nisan 2021 13:18

6. normal. aç değilim, niye yiyeyim?

yıllardır ilk yemeğim öğlen yemeğidir. öğlen ve akşam yerim, aralarda hiçbirşey yemem, ihtiyaç da hissetmem, asla da aç gezmem. kahvaltı günün en önemli öğünüymüş de kahvaltı metabolizma hızlandırırmış da vs bunların her insan için doğru olmadığı ortaya çıkmış durumda. insanlar henüz kabullenemeseler de kahvaltısız beslenme düzenine sahip ve sağlıklı bir sürü insan var :)

6 nisan 2021 13:18

7. Süslü ben aslında if yapmıyorum, çok derin bir araştırmam yok o yüzden. İnstagramda falan karşıma çıkan diyet hesaplarının genelde o şekilde yaptığını gördüğüm için öyle söyledim. Ben ya kendimi akşama kadar tutup tek öğün yiyeceğim ya da iki öğünüm yakın olacak dediğim gibi.

6 nisan 2021 13:29

8. A4 süslü öğle yemeğinizi kaçta yiyorsunu yaklaşık olarak?

6 nisan 2021 13:30