sac dokulmesi icin mezoterapi prp yaptirmak etkili mi ?

sac dokulmesi icin mezoterapi ve prp yaptirmak istiyorum.yaptiran susluler etkisini gordunuz mu? islem ucretleri hakkinda da bilgi verirseniz sevinirim.

1. +1....

22 aralık 2020 20:32

2. Ben izmirde özel hastanede yaptırıyorum, seansı 400 lira. Paket alınırsa 6 seansı 2000 liraydı. Ben paket seçtim, doktor gerekirse birkaç seans daha devam ederiz dedi.

Benimki erkek tipi saç dökülmesi. Tahlillerimde hiçbir eksik vs yok. Stresli dönemlerimde artan, saçımın ön kısmının baya açıldığı bir sorunum var. Yıllardır süren bir sorun bu. Tam dökülme duruyor, yeni saç çıkmaya başlarken daha toparlanamadan tekrar dökülüyor.

Şimdiye kadar 2 seans gittim ben. Prp ile başladık. Önce dermapen uygulaması yapılıyor 5 dk kadar. Sonra enjeksiyon kısmı başlıyor. Doktorum zaten muayenede hemen bir sprey bir de biotin yazdı, onları kullanmaya başlayınca zaten azaldı. Aynı hafta ilk prp seansından sonra ise dökülme durdu diyebilirim. Alnıma yakın kısımda ince minik saçlar çıkmaya başladı bile.

Tabi bu uzun vadeli bir tedavi ve henüz sonucu görmüş değilim ama şimdiden memnunum diyebilirim.

22 aralık 2020 21:12

3. Doktorun verdiği sprey neydi a2 ve biotini biotin değerine bakarak mi verdi yoksa direkt yazdi mi

22 aralık 2020 21:15

4. Remolent forte plus saç spreyi verdi erkek tipi saç dökülmesi için uygun bir ürün.

Tüm kan değerlerime bakıldı, sadece depo demirim 40 yerine 36 çıktı. Onun için de ekstra demir vermedi biotin verdi. O da remolent ve içinde c vit, çinko vs. de var.

22 aralık 2020 21:24

5. Bu arada ben biotini kendim artık saç dökülmemle başa çıkamadığım için ağustos ayında alıp kullanmıştım 2 ay kadar(gizlinot: Nature's bounty). Dökülme konusunda bir işe yaramadı tek başına malesef. Kaşım bıyığım 3 günde uzamaya başladı, tüy uzama hızı baya artmıştı ama dökülme tam gaz devam ediyordu.

22 aralık 2020 21:46

6. Tedaviniz nasıl gidiyor anonim 2 süslüm? Olumlu bir sonuç alabildiniz mi?

25 şubat 2021 19:01

7. Merhaba, evet 6 seans bitti şimdiye kadar. Doktorun dediğine göre %60 saç çıkışı varmış şu an. Ben de kontrol ediyorum 1-1.5 cm uzuluğunda çok fazla saç var boşluk olan yerlerde. Bundan sonra daha seyrek yapılacak seanslar, 3 ayda bir gibi. Sprey ve biotine devam ediyorum.

25 şubat 2021 20:08

8. Teşekkürler süslü. Peki bu kalıcı bir çözüm mü? Doktorunuz bununla ilgili bir şey söyledi mi?

25 şubat 2021 23:26

9. Bu tedavinin bir sonu yok maalesef. Erkek tipi saç dökülmesi olduğu için benim ki her zaman yeniden dökülmeye başlaması olası. O nedenle 3 ayda bir belki ilerde daha da seyrek olarak mezo-prp devam edecek. Sprey ve biotin de aynı şekilde bırakmak diye bir durum yok, kullanacağım sürekli.

26 şubat 2021 00:23

10. Anladım süslü teşekkür ederim. İnşallah istediğimiz saçlara kavuşabiliriz