sarı mı yoksa bakır mı? oylamaya buyrun?

kızlar, beyaz tenli ve ela gözlüyüm. saçım şu an boyasız ve orta kumral renkte. saçlarımda yıllardır hiçbir değişiklik yapmadım ve acayip sıkılıyorum. üstelik fazlasıyla beyazım da var. sizce kumralı, daha açık renklerde açtırıp (sarıya yakın tonlarda) kullanmak mı, yoksa sıcak bir kumral bakır tonu mu yapmalıyım (asla metalik yansımalı kızıl bakır değil ama) ? bakırı kaldırabilirim diye düşünüyorum, zaten karadenizliyim :d :d ama sarıya da hevesim var, bilemedim. siz karar verin.

1. Sıcak alt tonlu isen kesinlikle bakır

26 ekim 2021 12:50

2. Sarı tabii ki de

26 ekim 2021 12:52

3. Süslü bakırdan sarıya geçersen saçların yanar. Kendi rengine dönmek istersen yıkandıkça alttan bakırlıklar gelir saçın dore olur. Bu yüzden önce sarı yap sıkılırsan bakıra geçersin. İki rengi de kullanmış biri olarak tavsiyen sarı. Bu arada aynı ten saç ve göz rengine sahibiz

26 ekim 2021 13:05

4. bence sarı yap süslü bir süre sonra sıkılırsan ya da beğenmezsen bakır renk daha kolay tutar

26 ekim 2021 13:07

5. süslüler bakırdan sarıya geçmem de, kendi saç rengim olan kumrala dönüş yapabilirim diye düşündüm. zahmetsiz, düz bir renk çünkü. alengirli değil, herkeste olan saç renginden. ben nötr alttonluyum ancak yanaklarım pembe, ağız çevrem sarı. bir kere kuaför hatasıyla saçımı sarı yaptığımda çok ama çok çirkin olmuştum. cilt tonum direkt olarak saçımın içinde boğulup, kahverengi gibi soluk yansımıştı. o yüzden eğer sarı tonları yaptırsam bile tamamını boyatmayacağım, balyaj şeklinde yapabilirim diye düşünüyorum. bakırı da cildimi daha canlı, göz rengimi daha belirgin kılar belki diye düşündüm aslında. ama dediğim gibi kızıl bakır değil, sıcak kumral bir bakır. şu anki saç tonumda da bakır alttonlar var çünkü,aralarda turuncu saçlarım var.

26 ekim 2021 13:46

6. beyazların bakırda çok belli olur ss

26 ekim 2021 17:22

7. Strawberry blonde

2 kasım 2021 12:17

8. Ay ben boya kizillari hiç beğenmiyorum. Kızıl renk doğal olmadıkça veya ona çok uygun bir ten olmadıkça bence çok çiğ duruyor.

Bence sarı yapın

2 kasım 2021 12:23