seksi iç çamaşırı alsana kendine diyen sevgili?

ilk kez cinsellik yaşadığım bir ilişkim var süslüler ama henüz çok yeni her şey. iç çamaşırlarım klasik penye, ya düz siyah ya işte ufak tefek desenli donlar. daha kadınsı ve seksi şeyler almak istiyorum ama henüz fırsatım olmadı. erkek arkadaşım bi iki kez seksi şeyler giysene falan dedi bakarız diye geçiştirdim. dün konuşutken yine kendine seksi iç çamaşırları alsana biraz dedi, ben de şakayla karışık almıycam istemiyorum dedim. eleştirilmek mi hoşuma gitmiyor ya da ne yapacağımı söylemesi mi bilmiyorum ama bu isteğini sürekli dile getirmesi beni rahatsız ediyor. neyse, o da iyi o zaman teyze donları giy dedi. ben de sinirlendim ne diyosun sen diye, tartışmaya başladık. abarttığımı düşünüyor o. sizce gereksiz mi çıkışmışım? giydiğim çamaşırları beğenmiyorsa zevkine uygun bi tane alıp hediye etse, sonra bak bu sana çok yakıştı bence böyle giy bundan sonra dese daha nazik bir yaklaşım olmaz mıydı? ben de gider hevesle alırdım nasıl istiyorsa. ama böyle söyleyince emir verir gibi kendine al diye bi ifrit oldum...

1. İkiniz de abartmışsınız. Teyze donu ne ayrıca.. Kendisi ne giyiyor merak ediyorum.

9 mart 2020 12:25

2. Onun tekrarlaması hoş olmamış ama senin de beleşçi gibi alsın giyeyim diye düşünmen de bir garip, kusura bakma.

Belli ki yaşın küçük sana insan ilişkilerine dair bilgilendirme yapayım. Karşındaki kim olursa olsun dediği veya yaptığı herhangi bir şey hoşuna gitmiyorsa bunu net bir şekilde belirtirsin. Gülerek ya da görmezden gelerek geçiştirirsen böyle yüz defa tekrarlama hakkını onlara vermiş olursun. Yani suç sende.

9 mart 2020 12:28

3. Ben de aynısını sordum, sana öyle giyiyorsun demedim normal şeyler giyiyorsun sen sana laf etmedim diyor. Seksi çamaşır giymeye bu kadar karşıysan teyze donu mu giymeye niyetlisin demeye çalışmış (beyaz paçalı don işte)

9 mart 2020 12:28

4. Bayılıyorum götü yırtık boxer giyen erkeklerin seksi iç çamaşırı aşkına, kendisi ne yapıyomuş daha seksi görünmek için? Sen kendin rahat ediyosan ve istiyosan gidip alabilirsin, o dedi diye bişey yapmana hiç gerek yok boşver

9 mart 2020 12:30

5. Diğer konuda haklısın anonim 2 ama beleşçilikle ne alakası var dediğimin? Ben de onun evinin kirli olmasından şikayetçiydim mesela, kalk şu evini bir temizle demek yerine gel birlikte temizlik yapalım bugün diyip giriştim işe, o zaten anlayıp bana bırakmadan kendi halletti temizliği. Aynı tutumu o da bana gösterebilirdi diyorum.

9 mart 2020 12:31

6. ben size hak verdim. dile getirmenin adabı var. direkt teyzeye bağlaması öküzce. beleşçilik de değil ayrıca, kendi fantezisi, bunu kırmadan yapabilmek için alıp vermesi güzel bir jest olur. seksi çamaşır temel ihtiyaç mı ki soru sahibi almak zorunda olsun ve sevgilisi alınca beleşçi olsun?

adeta rencide etmiş, aşkım har halinle benim için güzelsin, seksisin ama o tarz şeyler de ayrı yakışır bla bla kibar dille dese alır zaten. al al al deyip, sıkıştırıp almayınca da teyze gibi giyin demesinin öküzlükten başka anlamı yok.

9 mart 2020 12:33

7. Süslü üslubundan rahatsız olduğunuzu kendisiyle konuşun. Buradan soru açmakla olmaz bence. İlişkinin temeli sağlıklı iletişim sonuçta. Nasıl söylemesini beklediğinizi anlatın. Sonrasında gider birlikte de seçersiniz iç çamaşırını o hallolur.

9 mart 2020 12:34

8. bence sonuna kadar haklısın süslü duyar kasanlara aldırma

9 mart 2020 12:35

9. Tamamen sana hak veriyorum, ayrıca o yazdığının beleşçilikle alakası yok. Söylemenin/ ima etmenin en kibar yolu odur.

9 mart 2020 12:35

10. Anonim 6, işsizliğini sevdim asdfghjk