sekste nasil “basarili” olunur ?

erkeklerin yatakta tam istedikleri kadin nasil? sekste cok basarili dedikleri kadinlar neler yapiyorlar mesela? “ölü balik” dediklerinin tam zitti nasil? aralarindaki fark ne mesela

1. Erkeklere yaranmaya çalışma olgusu içeren sorulara sinir oluyorum. Hicbir erkegin cikip da kadinlara yaranmaya calistigi soru gormedim. Cidden ölü balik gibilerinde alicisi var. Karakterini alirlar severler. Bosversene.

5 aralık 2022 00:06

2. Erkege yaranmakla alakasi yok. Bu soruyu bir erkekte sorabilirdi sekste basarili erkek nasil olunur diye

5 aralık 2022 00:13

3. Daha aktif olmak: Aynı pozisyonda uzun süre devam etmek yerine pozisyon değişikliği istemek. Üstte olmaktan çekinmemek (gizlinot: Arada bir yükü erkeğin omzundan alabilirsiniz, yorulduğunu anladığınızda üste geçebilirsiniz) Oral seksten kaçınmamak (gizlinot: Özellikle pozisyon değişikliğinde ereksiyonu korumak için oral seks yapmak) (gizlinot: Veya başlangıçta yapmak) talepte bulunmak örn şurama dokun, buramı öp gibi. Benim aklıma bunlar geldi. Ayrıca hemen erkeklere yaranma cart curt demişler, çok ayıp. İnsanlar kendilerini geliştirmek isteyebilir, eksik görüyordur eksiğini kapatmak isteyebilir. Ne var bunda? Hemen kezban gibi atlamışsınız kızı da pick me girl ilan edin tam olsun.

5 aralık 2022 01:05

4. Ay bu her boku eleştirenler gelmiş yine. Daha iyi seks yapmak istiyordur ne var bunda ölü gibi yatsın mı? Bence hareket etmek süslü. Farklı pozisyonlarda yapmak veya farklı yerlerde yapmayı istemek. Örneğin oturma odasında mutfakta. Üstte olmak. Oral seks yapmak. Konuşmak azgınlığını belli etmek :d

5 aralık 2022 01:11

5. Udemyden kurs aldım ben süslü.

5 aralık 2022 12:28

6. doğru düzgün tavsiye verilmemiş ben vereyim bari. bana genelde hep başarılı olduğum söylendi kendi yaptıklarımı yazayım. ki bana göre bir kadının yatakta iyi olması erkeğe nazaran daha kolay bir şey. bunun en birinci özelliği de kesinlikle isteğini karşı tarafa geçirebilmek. bir kaç şey anlatacağım ama son süslüye de katılıyorum bu arada. iyi bir cinselliğin en eeen büyük yüzdesi bence karşıdaki kişiyle uyumunun olması. yoksa senin yatakta müthiş olman, karşıdaki erkeğin sex machine olması falan bir şeyi değiştirmiyor. o uyum ve kimya yoksa birbiriniz için iyi olmayacaksınız yüksek ihtimalle.

mesela ben genelde kiminle kimyamın tutacağını önceden seziyorum ki olumlu geri dönüş almamın bir sebebi de bu bence. yoksa istersem 5 saat oral yapayım, adam beni yeterince çekici bulmuyorsa, o elektriği hissetmemişse bence onun için başarılı bir partner olmam.

genelde bu ölü balık gibi yatıyor benzetmesi her şeyi karşıdan bekleyen, kendisi bir atak ve istekte bulunmayan kişiler için söyleniyor sanırım. ya şöyle düşünün sürekli hamleyi siz yapıyorsunuz, erkek tarafı asla oralı olmuyor, oral yapmak istemiyor, düzgün ön sevişmesi yok vs vs bu kişi için iyi der miydiniz? aynı şey kadınlar içinde geçerli. karşındakini istediğini belli etmek gerekiyor. sevişirken sürekli dokunmak, öpmek vs

yukarıda denmiş zaten farklı pozisyonlar, oral vs oralara girmiyorum o yüzden. biraz açık yazıcam ama ben şöyle bir şey yapıyorum mesela, penis içimdeyken sana erkeğin hareket etmesini beklemiyorum ben de ileri geri ya da dairesel hareketler yapıyorum. özellikle bu hareket hoşlarına gidiyor.

daha bir çok şey sayılabilir ama biraz kişisel zevk kısmına da giriyor bunlar. ben sertliği severim mesela ama belki siz sevmiyorsunuz, karşınızdaki de sevmiyor. o yüzden size ısırın, tokat atın vs demem olmaz. bir de sohbet esnasında arada neleri seviyor öğrenmeye çalışın. çünkü cidden bu konuda herkesin zevkleri değişiyor.

5 aralık 2022 20:53