selin yağcıoğlu'nun yeni sevgilisini gördünüz mü?

evlenirler denilen merve oflaz ile allen hakko ayrılmış. allen ile selin birlikteymiş. çok sürmez diye düşünüyorum ama.

1. Selin çıtayı baya yükseltmiş dhdhd eski kocasına benziyor adam ayrıca hshshs bencede ayrılırlar

15 haziran 2023 22:47

2. Süslü ben de tam bu soruyu açacaktım dnfkf selin'in ki başarı hikayesi valla ya. Sosyeteye girdi resmen kız

15 haziran 2023 22:47

3. Ben de bu soruyu açacaktım. Yalnız bilgi eksiğim var ona göre yorum yapıcam. Allen hakko'nun profilindeki kendi çocuğu mu? Çok fazla fotoları olduğu için öyle gibi geldi.

Eğer kendi çocuğu ise, selinin de kızı olduğu için bence bu bakımdan uygunlar ama aslına bakarsanız selin bana çok kaprisli biri geldiği için yakında ayrılırlar diye düşünüyorum. Şımarık biri geliyor, gelen dmleri paylaşıyor güya herkes çok seviyor kendisini ama bana geçen his öyle değil. Kızı da çok mızmız, bu nedenle herkesle işi zor.

15 haziran 2023 23:21

4. bu kadının kocasından ayrıldıktan sonra kaçıncı sevgilisi bu ya? 4-5 oldu mu? takip ettiğim biri değil ama her lafı geçtiğinde yeni biriyle duyuyorum, küçücük kızı var normal mi ayakkabı değiştirir gibi manita değiştirmesi :(

15 haziran 2023 23:28

5. ayrıca piyasada sikilmedik ünlü bırakmayan, partner istikrarı açısından hakan sabancının daha yaşlı versiyonu olan hakko beyin seline nikah basacağını düşünmeniz komikmiş

15 haziran 2023 23:30

6. a1 yoo selin tam da aşırı namuslu ayağına yatıp zengin adam düşürmek için seksi kullanacak bir kadınmış gibi duruyor :d

15 haziran 2023 23:35

7. A6 evet bir oğlu var, paylaştığı da oğlu.

Selin kamera önündeki minnoş hallerini kamera arkasında gösteremeyen ve biraz ağzı bozuk biri bence. Kızının halleri gerçekten yorucu. neden kaynaklanıyor bilmiyorum ve yorum da yapmak istemiyorum. Çocuk büyütmek kolay olmasa gerek.

15 haziran 2023 23:39

8. Selin kocasından sonra berk dışında kimle sevgili oldu ki? Allan hakko da yıllardır merve oflazla değil mi? Selininki gerçek bir külkedisi hikayesi olur yalnız, demek o yüzden ingilizce dersleri alıyormuş, vay bee.

15 haziran 2023 23:40

9. Kızlar linç  yemek istemiyorum ama bir şey söylicem. Şu aralar pek takip etmiyorum ama geçen sene falan izliyordum storylerini selin'in,  çocuk hep annesindeydi o sıralar. Sanki selin çocuğun annesi değil de ablası gibi davranıyordu. Sadece eğleniyordu çocukla, çocuğun bakım vereni selinin annesi gibiydi. Tabi bu bize sosyal medyada gösterdiği gerçekte neler yaşanıyor bilemeyiz

15 haziran 2023 23:43

10. Konudan bağımsız berk atan allen dışında partneri vatsa Bilmiyorum ama içlerinde en yakışıklısı eski kocasıydı

Kocayı boşayınca kız şahlandı önceden mayoyla bile poz veremezdi. Boşanması iyi oldu ama onun gibi yakışıklısını görmedim yanında. Birbirlerine benziyorlardı ve acayip yakıştırıyordum.

15 haziran 2023 23:45