sen salak mısın demeyin lütfen ?

merhaba, belki hatırlayanlarınız olur ben bir iki hafta kadar önce linkedin’den eşimin eklediği hakkında bir sürü tartışma yaşadığımız kadınla ilgili bir soru sormuştum. bu gün threads indirdi eşim ben hadi sen de yükle dedim. takip ettiklerinde hiç tanımadığim biri vardı, otomatik instagram takip listesi geldiği için instagramına baktım, şuh bi poz vermiş 20li yaşlarda bi kadın. kim bu diye sordum, spor salonunda çocuklarla muhabbet ederken o da vardı onun da köpeği varmış dedi. vurdum kapıyı çıktım, birkaç saat oluyor. ben bu adamı artık napayım? şaka mı artık ya

1. Ben hatırlıyorum sizi. Valla bu adamla olmaz. Bir değil, iki değil.

9 temmuz 2023 23:58

2. Ya spor salonunda elalemin kadınıyla tanışmak ne alaka ama, ben mi çok sinirleniyorum bilmiyorum manipüle ediliyorum gibi hissediyorum

10 temmuz 2023 00:04

3. Hayır süslü sen çok sinirlenmiyorsun. Haklısın. Ben hatırlıyorum diğer soruyu da, adamın nasıl düzgün bir niyeti olabilir şu yaptıklarında? Amacı belli değil mi? Olmaz valla ya üzgünüm ama.

10 temmuz 2023 00:13

4. Çocuğun yok değil mi ne kadardır evlisiniz? İyice ölçüp biç kafanda dön yol yakınken.

10 temmuz 2023 00:14

5. Çocuğum yok, ama ekonomik krizden dolayı iş yerim küçülmeye gitti ve işten çıkarıldım son girenlerden olduğum için. Öyle kötü denk geldi ki her şey. Bunu da son dakika söyledikleri için hiçbir şey de bakma bulma fırsatım olmadı. Kafam allak bullak

10 temmuz 2023 00:17

6. 5 yıldır evliyiz anonim4,  beş koca senedir nerede nasıl davranacağını öğrenemedi. Tamam instagramı silerim spora da gitmem diyor mesele bu sanki.

10 temmuz 2023 00:19

7. Ya bakması mesele değil güzel bulur açar bakar hadi anladım da ama kafamda sürekli spora gittiğinde orada flört edeceklerini düşünüyorum istemsizce. Kadının hiç gönderisi yoktu bu arada. Hatta eşim olacak ayıyı da takip etmiyordu, aa o istek gönderince takip ettim dedi. Benim köpeğim var muhabbetinden soyadını nerden öğreniyor diyorum bilmiyorum diyor, hani o takip isteği yollamıştı seni takip etmiyor diyorum bırakmış takibi heralde diyor. Deliricem az kaldı

10 temmuz 2023 00:24

8. Valla süslü doğruyu söylememek için her şeyi söyleyebilir. Aynısını 6 yıl yaşadım oradan biliyorum. Sürekli şüpheyle de yaşanmaz ki.

10 temmuz 2023 00:26

9. Söyledim, gittiğimde aradı onlarca kez açmadım. Eve geldim iki saat önce konuştuk, özür diliyor sürekli. Hata yaptım diyor, o öyle dedikçe daha çok sinirleniyorum papağan gibi özür diliyor yapma özür dileyeceğin şeyleri işte, sizin de dediğiniz gibi bir değil iki değil

10 temmuz 2023 00:29

10. Salaksınız. Niye diyecek olursanız; eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu düşürüyorsunuz.

Her selamlaşıp sohbet edip sosyal medyadan takipleşenler flört mü ediyor? Siz kendiniz öyle mi yapıyorsunuz? Eşiniz sizin gözünüzde dünya güzeli yakışıklısı çekicisi olabilir ama her eşinizi görüp muhabbet eden de üstüne atlamıyordur. Git gide bu manyak zihniyet yayılır oldu, deli misiniz kardeşim siz? İnsanlar birbirini skmek için fırsat kollamıyor yahu. azami seviyede etkileşimde olmak, sosyal medya çağında ekleşmek, ortak hobiler ilgiler üzerinde konuşmak (gizlinot: büyük harf açık) normal (gizlinot: büyük harf kapalı) insan etkileşimi değil mi ya

10 temmuz 2023 00:36