serenay sarıkaya bı çökmüş gibi geldi?

sınav döneminde olduğum için dizisini izlemiyordum. şimdi baktım da hem sahmaran da hem de dizisinde böyle eli yüzü bir değişmiş geldi. gözenekleri çok belli ve hafif cildi sarkmış gibi.

1. E kadin 30 yasina geldi? Yanlis anlamadiysam botox vb mudehalelerde yaptirmamis. Gayet guzel ve dogal duruyor bence. Alistik ekranlarda hep estetikli filtreli gormeye dogal bi kadin gorunce cokmus gibi geliyor hemen.

8 haziran 2023 10:09

2. Eski haline göre karşılaştırdım. Filtreli insta unlulerine göre değil

8 haziran 2023 10:21

3. yaşlanınca kim aynı kalıyor ki, sarksa da parası var yaptırır.

8 haziran 2023 10:22

4. sigara kullanımı varsa tam olarak bunlara sebep oluyo bende de var aynısı.

8 haziran 2023 10:23

5. Benim de yüzüm serenay gibi sarkma vs. Var 30 yaşındayım. Müdahale yok ve böyle olduğu gibi birini ekranda görmek hoşuma gidiyor swh

8 haziran 2023 10:49

6. Kadın yaş alıyor. İnstagramda öyle yapay bir güzellik algısına kapılıyorsunuz ki istiyorsunuz ki herkes botoxlu dolgulu cam gibi ciltli olsun. Gayet güzel bir kadın yaşına göre de çok sağlıklı ve güzel duruyor, yaş alması "çöktüğü" anlamına gelmez.

8 haziran 2023 10:50

7. Serenay ile aynı yaştayım geçen seneye göre bile yüzümde farklılıklar var. Yaş alıyoruz normal :)

8 haziran 2023 11:34

8. Kadın daha 30_32 yaşında yaşlanmak için erken bir yaş bence

8 haziran 2023 11:39

9. yaşından daha büyük gösteriyor. 30 falan değil de +35 falan gibi.

8 haziran 2023 11:54

10. Süslüler bayadır google a yazmıyodum serenay 3 yıl kadar önce 87li gözüküyordu zaten şu an 90lı yazıyor. Sanırım algı için yaş değişikliğine de gidiliyor o da var bence. Ceyda kasabalı 87li ancak mesela büyük bile gözükmüyor sanki 30 gibi ya da bana mı öyle geliyor bilemedim.

8 haziran 2023 12:03