1. 1998 yılında olmuş bir olay ama failleri serbest. Isterseniz bi internete yazıp okuyun bi hayli uzun.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
- şikayet et
serpil yeşilyurt olayı hakkında ?
az önce sözlükte okudum bir yazar bahsetmiş olanlardan. içim parçalandı öyle ki kendi kız kardeşime yapılmış gibi hissettim. kızlar yok mudur bunun bir caresi yeni bir dava açmanın yolu? özellikle avukat hakim vs olan susluler hiç ceza uygulama şansınız yok mudur?
- cevaplar
- şikayet et
2. Siz değişik kafalardasiniz. Size düzgünce sorulan soruları cevaplamayacaksanız yazmayın. Orda ölen serpil siz olsaydınız geride anneniz kalsaydı aynı şeyi söyler miydiniz? Bilmediğimden sordum. Yeniden dava açılabilir mi diye.
- şikayet et
3. olayı okudum şoktayım ya.
- şikayet et
4. kızlar hatırlıyorum bu olayı, ben o zaman üniversite öğrencisiydim, bu hadise beni o kadar etkiledi ki anlatamam, o zaman sosyal medya vs yoktu ama tüm tv ler günlerce bu hadiseden bahsetti, katillerinin hemencecik salıverilmesi ne acı, çok üzüldüm, insan istiyor ki madem idam yok bari hiç özgürlüklerine kavuşmasınlar içeride çürüsünler.
| cilt tipi: | yağlı |
| cilt alt tonu: | cool |
| saç rengi: | siyah |
| saç kalınlığı: | ince telli |
- şikayet et
5. anonim 2. ateş düştüğü yeri yakıyor. bize düşmedi ama düşmüş kadar oldu. artık insan cidden değişik kafalara girmek zorunda kalıyor afedersin. olayı-hikayeyi okusaydın inan böyle söylemezdin. 4 tane cani etrafımızda. umarım rahat geziyorsundur akşamları. bir anda birisi sizi tutup arabasına atmaz. işte bu yapılana susmak değişik kafa!
- şikayet et
6. Aynen öyle... Ben de yeni duydum ve kanım çekildi. Böylece serbest gezmeleri, belki de günlük yaşamda yanımızdan geçip gidecek olmaları çok ama çok dokundu bana. Yapabilecek bi şey olup olmadığını öğrenmek istedim
- şikayet et
7. Ben de az önce okudum burada kanım dondu, allah bin türlü belalarını versin. Aklımdan çıkmıyor, bu olayı yaşayanlar ne acı çektiler, hayatta kalan nasıl hayatına devam ediyor. Allah sabır versin.
- şikayet et
8. Keşke tüm kadınlar birlik olsak böyle şeylerde... otobüste giderken denk geldim okudum kendim hissettim onlara yaşatılanları. yapilacak hiçbir şey yoksa bile birkac kisi daha ogrendi serpil ogretmenin adini, annesi hanım'i... güzelce cevap verenlere teşekkür ederim kızlar
- şikayet et
9. https://m.haberler.com/akdeniz-de-facia-gocmenleri-tasiyan-tekne-12034754-haberi/ biri tekrar suç işleyip hapse girmiş, daha önce de bu dört kişi ukraynalı 2 kadını ve evsiz 1 kadını daha öldürmekten şüpheli bulunmuşlar.
- şikayet et
10. Ana ile kızına birbirinin çaresizliğini, işkence edilişini, tecavüze uğrayışını izlettirdiler. Ne hayalleri vardı kim bilir? Gencecik kız. Belki bı sevdiği vardı. Belki o gece evine gidecekti duşunu alıp yatağına geçecekti. Annesi ile beraber kahvaltı yapacaktı. Düşündükçe insanın aklı gidecek gibi oluyor.
Hiç bir küfür, hiç bi hakaret o aşağılıklara yetmez. Toprak kabul etmesin ölülerini. Çiçeği koparıp aldılar annesinden. Neden Allah'ım neden müdahale etmedin neden?! Ardında annesi kaldı
annesi son yedigi çokoprens paketini saklıyormuş. o ana gerçekten yaşıyor mu? Ruhu ateşler içinde. Allah'ım ne büyük acılar var ...