sevgilim benimle aynı eve girince hevesini mi aldı?

3 yıllık uzak mesafe ilişkisiydi aynı okulu kazanıp eve çıktık. ilk başta her şey güzeldi anlaşabiliyorduk karşıma geçip seni seviyorum beni bırakma diye ağlamışlığı bile oldu. zaman geçtikçe tahammülü azaldı sürekli sesini yükseltip kavga ediyordu benle, azarlıyordu, çok ilgisizleşti. sürekli ağlatıyordu, sürekli gözlerini devirip tersliyordu. aldatma yok süslüler eminim evden de çıkamıyorduk arkadaşı yoktu parası yoktu. ona hep ben destek oldum ama nankörlük görünce onu da bıraktım. ara tatilde konuşmaya çalıştım böyle giderse ayrılmak istiyorum dedim seni seviyorum falan diyor hep ama yine aynı. sonra usandı sanırım kendisi ayrıldı, herşey için sağolmuş bilmem neymiş. evden de çıkacakmış. ben kendimi çok kötü hissediyorum hem itin g.tüne sokuldum hem de tekmeyi yedim. sanki bana 4 ay tatil yapmış gibime geldi.  tavsiyelerinize ihtiyacım var

1. Söylediğiniz gibi sorunlarınız varmış zaten. Temiz, normal bir ayrılık gibi geldi. Anlaşamayınca ayrılınır, sevgi bitebilir, şartlar değişebilir. Önemli olan bunu temiz yapmak, düzgünce ayrılabilmek. Sevgiliniz de böyle yapmış. Ayrılık kötü hissettirir tabi ama sakin kalmakta fayda var.

9 şubat 2022 19:26

2. Bir insanla görüşüp evlere dağılmak ile sürekli dip dibe olmak çoook farklı şeyler. En bayıldığınız insandan bile aynı evde sıkılma ihtimaliniz var. Bence iyi olmuş süslü bu deneyimi yaşamasaydınız belki ilişkiniz yok yere yıllarca sürecekti.

9 şubat 2022 19:29

3. ben kendime yediremedim sanırım özür beklerken terk edilmeyi. hata yapmısım demek ki :(

9 şubat 2022 19:29

4. Bu soruyu bir kez daha sormustunuz. Baya yedirememissiniz gercekten salın artık

9 şubat 2022 19:38

5. sana ne bundan canım

9 şubat 2022 19:41

6. şükür namazı + sokak kedilerine 5 kilo mama + evrene teşekkür meditasyonu öneriyorum süslücüm, tebrikler. yeni hayatınıza hoş geldiniz, standardınızı artık hep yüksek tutun.

10 şubat 2022 14:25