sevgilime sürekli yazmak darlamak istiyorum nasıl engel olucam?

linç yiyeceğimi biliyorum ama başlık biraz abartı tabii... sevgilim bana yazmadığında sinirleniyorum, yazmak istiyorum kiminle konuşuyorsun ne yapıyorsun kimlesin diye ya kızlar cidden nasıl durdurabilirim kendimi. bu hale gelme sebebim de aslında o. başlarda aşırı rahat bir insanken ben beni bu hale biraz da o getirdi şimdi o yazmıyor çok fazla, çok görüşmüyoruz vs. böyle olunca daha çok takıyorum. ne yapabilirim yazmamak kendime engel olmak için ya...

1. Ben de bazen böyleyim :( ben yazmiyorum tutuyorum kendimi. Ama o geç cevap verse bile anında cevap veriyorum ona. Ne bilim gereksiz şeyler bence de işte

18 temmuz 2019 23:04

2. Kendinizi mesgul edecek bir sey bulun. Tum enerjinizi isiniz gucunuz sevgili olunca boyle olmasi kacinilmaz. Dil ogrenin, spor yapin, kitap okuyun, farkli cevrelere girin sosyallesin. Sevgiliniz olmadan once nasil yasiyordunuz mesela o zaman yaptiysaniz simdi de yaparsiniz.

18 temmuz 2019 23:07

3. ay süslüm ne tatlısın uzun uzun yazmışsın öncelikle çok teşekkür ederimmm. Böyle sorunlarımız hiç yoktu ama bu aralar erkek arkadaşım biraz problemli içine kapandı, depresyondayım falan diyip duruyor. Son 2-3 gündür ben yazıyorum full yeter ki aramıza soğukluk girmesin diye. Çünkü sonrasında da 1 ay kadar ayrı kalıcaz tatile gidicem. ben yazdığımda gayet tatlı güzel konuşuyor ama çevrimiçi oluyor mesela o yazmıyor bana ben yazıyorum başta hep. Özellikle son 2-3 gündür. Böyle olunca da çok takıyorum trip atasım geliyor ama kendimi tutuyorum. Buluşma konusunda da evet artık ben hiö söylemiyorum, hep o söylüyor.

18 temmuz 2019 23:13