sevgilimin cinsellik konusunda fantezisi?

sevgilimle cinsellik üzerine konuşuyorduk ve evde misafir varken misafirden habersiz küçük kaçamaklar yapmanın hosuna gidebileceğini söyledi mesela herkes uyurken bizim sevişmemiz, kimse farketmeden öpmesi, dokunması gibi vs nedenini sorduğum zaman böyle şeylerin heyecanlı ve fantezi niyetle olabileceğini söyledi. sizce böyle bir şey normal mi? siz böyle bir isteğe karşı ne tepki verirdiniz?

1. bence normal. Yakalanma korkusu olduğunda daha çok zevk verir, adam tutup da misafirlerin önünde öpüşelim sevişelim dememiş ki

20 ekim 2020 01:41

2. Yav dümdüz şey istemiş işte siz fantezi görmemişsiniz daha

20 ekim 2020 01:44

3. Bu benim de hoşuma gidiyor sanki gizli bir şey yapıyormuşuz gibi normal yani.

20 ekim 2020 01:44

4. Daha beterini soyleyeyim gerçi benim de hoşuma gitti. Evde annesi babası 2 kız kardeşi varken yan odada ilişkiye girdik gündüz vakti.

20 ekim 2020 01:53

5. Fantezi diyince bende...

20 ekim 2020 02:10

6. bu adamlara yazık ya herhangi bir şey teklif ettiklerinde partnerlerine koşa koşa süslüye normal mi buuuu yazıyo partnerleri ahahaha. bundan daha normal bir olay duymadım insanların %90ı sever bunu zaten???

20 ekim 2020 09:48

7. Gayet normal biz defakarca yaptik bunu

20 ekim 2020 10:30

8. Fazla porno izlemiş ama normal bir fantezi ama eğer bu fantezi siz varken başkasıyla yapılırsa sıkıntı.

20 ekim 2020 11:52

9. Misafir olduğunda neden sevişmeyelim ki? Bu fantazi değil ki. Hayatın normal akışı

20 ekim 2020 23:14

10. sevgiline acıdım gerçekten.

21 ekim 2020 00:30