sevgilimin eski sevgilisinin çıplak fotoğraflarını gördüm?

kızlar yanlış biliyorum ama sevgilimin telefonunda eski sevgilisiyle olan whatsapp görüşmelerene tıklayıp medyaya girdim çünkü kızı çok merak ediyodum instası falan kapalı görememiştim hiç. şak diye karşıma kızın çıplak fotoğrafları çıktı ve şoka girdim. bizim hiç öyle bi iletişimimiz yok sevgilimle. 1 yıl oldu neredeyse ve bir kere bile nude atma muhabbeti geçmedi. geçmişte kalmış bir şey tabi ki o yüzden bi şey diyemem herkesin her ilişkisi farklı ama o fotoğrafların whatsapp medyasında bile olsa hala duruyo olması beni çok rahatsız etti. bu yaptığım saçmalığı sevgilimle de paylaşamam. sizce rahatsız olmakta haksız mıyım? siz olsanız be yapardınız?

1. Medya fotolarına en üstte miydi süslü, en üstteyse yeni atılmıştır

26 şubat 2022 00:08

2. Hiç aklımda yokken yarın adamın telefonuna bakcam işte al

26 şubat 2022 00:10

3. Hayır süslü tarih olarak baktım onlar sevgiliyken atılmış fotolar

26 şubat 2022 00:11

4. Eğer sizden önce atılmışsa sorun yok bence. Silmek ile uğraşmak aklına bilr gelmemiş olabilir. Çok rahatsız olduysanız söyleyin  silsin tabi

26 şubat 2022 00:13

5. Yani telefonunun medyasında duruyo mu bilmiyorum ama whatsapp geçmişi kısmının medyasında duruyo silmemiş eski konuşmaları ve cidden çok rahatsız oldum. Bu durumu ona açıklayamam da. Yapmayın kızlar bakmayın cahillik mutluluk gerçekten

26 şubat 2022 00:13

6. ben olsam nudeların hepsini tamamen silerdim. sonra o düşünsün.

26 şubat 2022 00:24

7. anonim 7 nerden biliyorsun 31 çektiğini, çocuğun evine gizli kamera mı yerleştirdin? bi de çok net konuşmuş ya. aşırı komik, illa moral bozcaklar.

süslü konuşma çok mu aşağıdaydı ve whatsappı çok aktif kullanan biri mi sevgilin? eğer konuşma göze batmıcak bi şekilde aşağılarda kaybolduysa unutmuş gitmiştir yani. sohbetleri sonsuza dek saklayan bir sürü insan var, silmek akıllarına bile gelmiyo. ama gözüne batıcak bir yerdeyse ve sürekli olarak görüyorsa kızın adını, rahatsız olup silme olasılığı fazla. bundan belki işkillenebilirsin

26 şubat 2022 00:29

8. Konuşma çok aşağılarda muhtemelen süslü. Ben panikle bulamayıp arama kısmına kızın adını yazıp buldum

26 şubat 2022 00:32

9. ay orospu çocuğuna bak ya. süslü bence silin o fotoğrafları. ona da hiç bahsetmeyin. silindiğini farkederse zaten orospu çocuğu olduğunu anlarsınız.

26 şubat 2022 00:33

10. süslü bence bir sonraki fırsatta kızın nudelarını medyadan sil. hem kıza iyilik yapmış olursun eminim eski sevgilisinde o fotoğrafların duruyor olduğunu bilse çok rahatsız olur, hem de sevgiline dürüstçe sorsan bile asla bakıp bakmadığından tamamiyle emin olamazsın. o yüzden hala bakıyorsa şerefsizliğine son vermiş olursun, bakmıyorsa zaten fark bile etmez sildiğini eminim. fark etmesi için düzenli bakıyor olması gerek, kendi yaptığı da berbat bi şey olduğu için fotoğrafları göremeyince de gelip sana neden sildin diyemez. her türlü sil fotoğrafları kesinlikle, varlığı unutulmuş olsa bile hiç olmadı kadın dayanışması adına.

26 şubat 2022 00:35