sevgilinin geçmişi ne ölçüde konuşulmalı yada araştırılmalı ?

süslüler merhaba. ben sevgilimin geçmişini şu ölçüde biliyorum. üniversitede hiç kız arkadaşı olmamış. sonra bir kız arkadaşı olmuş bir buçuk sene fln sürmüş. anlaşamadık ayrıldık dedi. öyle büyük olaylar yok dedi. ben de aynı derecede ayrıntı verdim. ama şimdi benim içime bir kurt düştü. bana ilişkisi yada ilişkileri olmuş ama saklıyor gibi geldi. bu adam 27 yaşında. doğru söylüyor da olabilir ama bilemedim. niye söylemiyor olabilir. ben nerden araştırayım bu adamın geçmişini bilemedim.

1. güven sorununuz varsa ayrılın.

3 şubat 2021 16:49

2. Adam sanki su anda evli de sizi kandiriyor gibi celallenmissiniz ama en kotu senaryoda gecmiste 3 sevgilisi olduysa 1 demistir yani. Bu kadar abartacak bir durum yok. Su anda size karsi davranislarina odaklananin. Ilgisini gosteriyorsa, bir halt karistiriyor gibi bir hali yoksa gecmisin bir onemi olmamali.

3 şubat 2021 17:12

3. Süslü doğru olabilir. Üniversitede erkek ağırlıklı bir bölümde okumuş olabilir. Ya da birileriyle takılmış fakat ilişki adını koyamamıştır. Çok normal bu yaşadığımız çağda.

3 şubat 2021 17:16

4. Aynı ben. Eşimle ilk bu geçmiş muhabbetleri açıldığında arkadaştık. Benim en uzun ilişkim 3 ay sürdü demiştifkfkf 26 yaşındaydık biz de bu muhabbet olurken. Hiç inanmamıştım ama zamanla çevresini falan da tanıyıp onlarla eşimden daha iyi arkadaş olunca duydum. Biz x'in yanında hiç kız görmedik dediler. Konuştuğu olmuş ama öyle sevgili modunda olmamış pek. Bazen doğru söyleyebiliyolar.

3 şubat 2021 17:47

5. Süslü anlıyorum şöyle evet şaşırırdım ama onu suçlamazdım. Kötü bir ilişkidir, bahsetmek istememiştir. Empati yapıyorum bu konularda çünkü ben de çoğu kötü hissettiren ilişkim hakkında konuşmadım. Evet insanın içi içini yiyor bir noktada ama eşim cidden çok dürüst bir insan. Sevgiliniz size bu dürüstlüğü veriyorsa inanın. Bir şey çıkarsa karşınıza o zaman düşünürsünüz derim.

3 şubat 2021 18:17

6. 26 yasindayim. Hic sevgilim olmadi. Onun olmus. Olmayan da var. Cekingense dogru olma ihtimali var. Abazalik seziyorsaniz yalan olabilir. Ayni anda bir suru insanla sevgili olan kisinin hic sevgilim olmadi diye kendini acindirdigini gordu bu gozler. Normalse davranislari hakli olabilir.

3 şubat 2021 18:22

7. Erkek arkadaşımla tanıştığımda o 32 yaşındaydı, çok uzun yıllardır hayatında kimsenin olmadığından bahsetmişti. Ben inandım, sonrasında da hiç bahsi geçmedi bu mevzunun.

3 şubat 2021 19:52

8. süslü ben olsam sevgilim hesap sorar gibi sorarsa 20 tane oldu derim ciddiyim. ama merak ediyorsanız gizliden yapın. bir atasözü varya kimse yoğurdum ekşi demez diye. aynı o hesap. ben şuna dikkat ederim. diyelimki sordum. üstünkörü anlatıyorsa okey ama çok kötüleyip yada çok iyi anlatıp ayrıntıya girerse şüphelenirim. ayrıca dayak şiddet aldatma varsa. direk red flag zaten.

3 şubat 2021 20:13

9. bence burda tutarlılık önemli. birde arkadaş çevresinin hareketlerine bakabilirsiniz.

3 şubat 2021 22:30

10. eğer evliliğe giden veya evliliği düşündüğünüz bir ilişkiyse çok kızarım. nedeni ne olursa olsun evlenecek kişilerin arasında böyle bir sır olmamalı

3 şubat 2021 23:22