sevgilinin geçmişine istemeden takılmak ve içten içe içerlemek?

siz, kendinize göre inançlı, karşı cinsle ilişkiler konusunda daha kapalı yetiştirilmiş, dolayısıyla tecrübesiz ve bu konuda hassas biri olsanız, sevgilinizin geçmişte içlerinde “fuckbuddy” gibi takıldığının da olduğu çok sayıda sevgilisinin olmuş olmasına takar mıydınız? namusun afedersiniz iki bacak arasında olmadığını düşünseniz de içten içe buna içerleyip durduğunuzu farkedince ne yapardınız? sizi çok sevdiğini biliyorsunuz, güveniyorsunuz ama onun da değiştiremeyeceği bir şey için kırgınsınız ve unutamayacağınızın da farkındasınız... sevgiliniz deli gibi evlenmek istiyor ve sürekli bundan bahsederken siz onun karşısında bir çocuk saflığında olacağınızı düşünmekten kendinizi alamıyorsanız? sırf bu yüzden eşit değiliz şeklinde düşündüğünüz için kendinizi de suçlasanız?.....

1. sanırım ilişkiyi sürdüremezdim çünkü genelde düşüncelerimin esiri olurum

24 ekim 2018 17:10

2. Hayatlarınız bu şekilde gelişmiş yapacak fazla bişey yok. Bu durum seni aşırı rahatsız ediyorsa da ayrılabilirsin. Düşünüyorum benim başıma gelse ben de illaki takılırdım ama seni seviyorsa bunları unutturur bence

24 ekim 2018 17:12

3. bu duruma bu kadar içerliyorsam namusun "afedersiniz" iki bacak arasında olduğuna inanıyorumdur, kimse kendini kandırmasın. bu kadar rahatsız olmuşsam ayrılırım. devam etmeye karar verip bu düşüncelerimi bastırsam bile bir gün bir kavga sırasında bunun konusu açılır illa ki ve bu daha kötü bir durum doğurur.

24 ekim 2018 17:22

4. karşınızdakini yıldıracak şekilde davranacağınızı düşünüyorsanız ayrılın bence. böyle hayat geçmez çünkü. geçmişi olmayan bir insan bulamazsınız ama, erkeklerde de kadınlarda da geçmişle yargılamak çok kötü duruyor bence.

24 ekim 2018 17:43

5. Sanki herkes birisiyle birlikte olmak zorundaymış gibi davranmanız hiç hoş değil(gizlinot: Düşüncelere sözde saygı duymanız?? ), öyle yetiştirilmiş diye hemen gidip tecrübe mi edinecek bu kız?

24 ekim 2018 17:44

6. Kimse kimseyle beraber olmak zorunda değil ama kimse de aman kendimi gerçek aşkıma saklayayım demek zorunda da değil. Zoruna gidiyorsa ayrıl. Gerçekten seks tecrübesini yarıştırmak da bi garip. Nedense daha yazmandan bile bu olayı yeterli olgunlukla düşünemeyeceğin izlenimi geldi. Buna kırgın olmak da biraz kezbanlık şimdi kimse kusura bakmasın

24 ekim 2018 17:52

7. Daha yeniseniz ayrıl süslü. Birebir aynı durumdayım yıllardır sevgiliyiz asla o kuruntu bitmiyor, adama etmediğim hakaret kalmadı o da ayrılmıyor ben de ayrılamıyorum ama evlenmek de içime tam sinmiyor arada kaldım böyle. Bence işler iyice ilerleyip yıllar geçmediyse yapabilirim diyorsan ayrıl ve kendine uygun içine sinen bir adamla ol.

24 ekim 2018 18:33

8. sevişmesine değil, insanların uzun süreli ilişkiler yürütememelerini red flag olarak algılıyorum ben. arkadaş sevgili fark etmez, kafamda bir yargı oluyor. fuckbuddy de tek başına bir soru işareti olabilir. yık bin ıslında ızın ilişk insinıydım kırşımdıki insınlr bini anlamadı da falan hep palavra. bir insanın stabil ilişkisi olmadıysa sorun yüzde doksan o insandadır. stabil ilişkisi olunca da ilişkide eskilerden kalma sorunlarla uğraşıyorsunuz ama öbür türlüsü daha kötü

24 ekim 2018 19:00

9. söylediğiniz ilişki benim ilişkimdi. ben sıfır tecrübeyle ve bu tarz konulara kapalı biriydim, sevgilim ise üniversitede fazlaca birliktelik yaşamış rahat biriydi. hiç problem etmedim. hatta daha iyi bile oldu diyebilirim. evlendik. ben porno bile izlemeyen biri olarak gayet cinselliğe cahilken o bana her şeyi öğretti. şu an gayet iyi bir ilişkimiz var çok şükür. bunda benim geçmişi önemsemeyen biri olmamın da payı var tabi. bence siz de takılmayın, yaşananlar yaşanmış geriye dönüp değiştiremeyiz ki.

24 ekim 2018 19:41

10. Kendi benzer tecrübesine dayanarak yanıtlayan süslülere çok teşekkür ediyorum.

Diğer çirkin yakıştırmaları ise üzerime alınmıyorum. Zira Ne yobazım ne de sizin tabirinizle kezban. Cinsellik konusu açıldığında böyle cevaplarla karşılaşacağımı da biliyordum aslında, şaşırmadım. Ben size saygı duyabiliyorum, peki ya siz? Ayrıca ben burada açık yüreklilikle düşüncelerimdeki tezatlıktan dolayı suçluluk da duyduğumu söylerken bazı cevaplar o kadar haddi aşıyor ki. İnancım da yaşayış tarzım da sadece beni bağlar. Bıraksalar neler neler yapardı diyen anonim, siz beni ne kadar iyi tanıyorsunuz öyle, çok şaşırdım. :))

Düşündüğünüzün aksine her şeyi açık açık konuşan bir çiftiz. Dolayısıyla kendisi benim bu duruma takıldığımı iyi biliyor. Anlayışla karşılıyor. Sırf bu yüzden ayrılmadım, ayrılmayı da düşünmüyorum. Sevgilime değer veriyorum. Sorum sadece bunu yaşamış olanlara idi. Onu kıskanmam vs gibi... herkese iyi akşamlar

24 ekim 2018 20:20