sevgiliniz varken instadan yazanlara cevap veriyor musunuz süslüler?

erkek arkadasım var ama instada falan paylaşmadım hiç. yazanlara genelde soguk cevaplar verip kısa kesiyorum süslüler ama simdi ortak arkadasimiz olan bi cocuk yazmıs. yani kısa kesip terslersem daha sonra yüz yüze gelirsek ayıp olcak gibi. sizce mesajı hic görmemis gibi mi yapsam? siz ne yapıyorsunuz bu durumda

1. Ya da normal bi sekilde cevap verip konusma flörte kayarsa söylesem mi erkek arkadasım var diye?

26 ağustos 2021 02:57

2. Süslü mantıklı aslında ama yazdıgı sey de selam...hani yürüme etme yok ya normal bi mesaja bile cevap vermeyen egoist imajı vermek istemiyorum ya cocuk sevgilim oldugunu da bilmiyo of :(

26 ağustos 2021 03:20

3. ya ben genelde veriyorum ama bu s*ke sürülecek kadar aklı olmayan erkekler normal konuşmayı bile flört sandığı için salak salak yerlere kayıyor konuşma. pat diye sevgilim var demek de saçma geliyor. daha yeni yaşadım geri adım atsın diye sevgilimle fotoğraf paylaştım hikayede.

26 ağustos 2021 03:21

4. a3 evet süslü ya aynen öyle oluyor ama bu cocuk biraz efendi tiplerden zaten gevsek bi sey olsa direkt terslerim. Hatta normal arkadas bile olmak isteyeceğim biri ama bu saatte niye yazdıgı da belli. Acaba çok geç ve soğuk yazmak mı mesajı hiç açmamak mı bence ikincisi daha bahane bulunabilir ya...

26 ağustos 2021 03:26

5. benim canım çok sıkılıyor herhalde süslü ben olsam cevap verirdim. ama bu saatte verme sabah ver konuşmak istersen

26 ağustos 2021 03:27

6. benim erkek arkadaşım erkeklerle konuşmamı problem etmiyor, cevap veriyorum insan gibi yazmışlarsa

26 ağustos 2021 08:34

7. Cevap vermiyorum. instadan yazsn adamın niyeti bellidir zaten best kanka olmak için yazmıyor ya.

26 ağustos 2021 08:48

8. a4 yok süslü erkek arkadasim tanımıyor. Benim yakın arkadasımın arkadası.

26 ağustos 2021 11:06