sevgilinizin eski sevgilisini stalklıyor musunuz ?

ya da tam tersi qeski sevgilinizin yeni sevgilisini?

1. Evet.

13 mart 2022 21:26

2. sevgilimin exini stalkliyordum, simdi eximin sevgilisini stalkliyorum. cunku ikisi de ayni kisi ajhdh

13 mart 2022 21:26

3. Eximi bile stalklamam. mümkünse hiçbir şekilde denk gelmek istemem. Kendimi niye üzüp yıpratayım ki?

13 mart 2022 21:36

4. Eski sevgilimin yeni sevgilisini stalklAdım. Stalklamaz olaydım kız çok güzel diye kendi kendime kuruldum

13 mart 2022 21:52

5. sevgilimin kardeşi bana yanlışlıkla sevgilimin exinin adıyla seslenince meraktan stalklamıştım, keşke bakmasaydım. benim bilmediğim ama eskiden meşhur olan bir dizide oyuncu çıktı, bayağı güzel bir kadın. o diziden sonra oyunculuğu bırakmış, o yüzden ünlü biri değil. dış görünüşü oldukça iyi bence.

13 mart 2022 22:14

6. Süslüler ben sevgilimin eski sevgilisine bakıyorum ara ara açık çünkü hesabı ve sevgilim bugünlerde bi fotomuzu paylaştı nedense onun da bana baktığını hissediyorum bi kaç melankolik şey paylaşmış belki de umrunda değildir tabi ki ama insan bazı şeyleri hisseder ya hani öyle bi şey inş o da ona baktığımı hissetmiyordur sebebi yok ama bakmak istiyorum benden daha güzel falan da değil yine de merakkk lanet olası bi merak

13 mart 2022 22:22

7. Eski sevgilimin karısı beni stalklıyor :d

14 mart 2022 05:58

8. Sevgilimin exini bi kere stalkladım evlendiğini gördükten sonra daha bakmadım .d kendi eximi arada stalklıyorum o da sevgili yapmış kendine ama kızı stalklamıyorum

14 mart 2022 13:07

9. Anonim 8 nereden anladınız söyleyin de yapmayalım onları shshsjsj