sevgilisi olan erkeğin porno izlemesi vs vs?

ben öncelikle belirteyim erkek arkadaşımla düzenli sevişemediğimiz için mast yapmasına veya porno izlemesine karşı değilim. ben de yapıyorum ki çok normal bu. ama bahsettiğim şey kendi pornosuysa? veya başka kızların yolladığı nude,  video falansa bu bir sorun teşkil eder mi? neye sinirleneceğimi şaşırdım

1. valla eski sevgilisi olsun, reelde tanıdığı başka kadınlar olsun benim için büyük kavga sebebi.

porno da başka bir olay oluyor tanımadığın insanlar duygusallıkla zerre alakası yok kendimden düşünüyorum yüzlerini bile hatırlamıyorum ama tanıdığı birine bakarak yapması onu düşlemesi benim için kısmen aldatma oluyor süslü.

19 mart 2020 07:53

2. kendi pornosu ne ya? yok artik. neye razi olacaginizi sasirdiniz.

19 mart 2020 07:57

3. Kendi videosu mu? 😱 Başka kızların ona gönderdiği nudelar mı? Bu ayrılma sebebi değil. Bu evli olsan çoluğu çocuğu bavulu alıp evden çıkma, akrabalara eşe dosta rezil etme, okkalı tazminatla bi boşanma davası açma sebebi. Ayrıca videolardaki kızların haberi yoksa polise ihbar etme sebebi! 😱

19 mart 2020 08:12

4. hanimlar sakin olun basima gelmedi çok şükür böyle bir şey. sadece öğrenirsem ne tepki vermem gerekir onu bilmek istiyordum tesekkur ederim

19 mart 2020 08:20

5. akıl almıyor degil mi gece gece kafamda kurdum sabaha kadar simdi de kalktim buraya sordum 🙁 allahim sen koru

19 mart 2020 08:28

6. Süslü o kadar spesifik bi şey sormuşsun ki! Bunun ihtimalini düşünmeyi bile düşünmedim bugüne kadar nereden aklına geldi? Uzak olsun. Umarım hiç başına/başımıza gelmez. Gelirse topuklarını popona vura vura kaç kardeşim ♥️

19 mart 2020 08:28

7. video çekelim mi diye konuştuk sonra burada aldatılma sorularını okudum şartellerim attı iyice yoksa şüphem yok ama akrep burcuyum :( istemsiz kuruyorum

öyle bir şey umarım olmaz ama olursa zaten gözümde biter

19 mart 2020 08:41