sevismek icin asiri israr eden sevgili?

kizlar mrb erkek arkadasim her evine gittigimde sevişmek istiyor ve gecede 2 3 defa istiyor. ben her seferinde istekli olmuyorum. istemedigimde de küsüyor konuşmuyor benimle. ne düşünüyorsunuz bu konuyla ilgili? artik bahane uyduruyorum gitmiyorum evine, surekli isim var ailemle ilgilenmem lazim vs diye yalanlar soyluyorum görüşemiyoruz artik pek bu yuzden. bu konuyu konuştum kendisiyle, bi daha yapmayacağını söyledi ama ben yine cok baskı altında hissediyorum kendimi. reddedersem küser diye geriliyorum bu sefer iyice isteksiz oluyorum. cinsellikten tiksindim yardim edin :(

1. süslü, peki senin erkek arkadaşınla cinsel ilişki istememenin sebebi ne? bunu merak ettim öncelikle. “seks” olayından mı kaçınıyorsun yoksa öpüşmek koklaşmak vs. hiçbirini mi istemiyorsun?

30 ocak 2019 19:58

2. Seks olayından kaciniyorum sanirim vajinismusum var. İlişkiye giremiyorum. Ama kaçınmasam da sevişip uyuduysak bile gece uykumdan uyandırıp ısrar ediyor yine. bende bikkinlik oldu artik

30 ocak 2019 19:59

3. Çok sevip çekici bulmanıza rağmen de bazen istemeyebilirsiniz, sarılıpmuyumak istediğiniz olur yorgun olursunuz olur da olur. Normal bu. Ama onun size istemediğinzde küsmesi normal değil. Hani sürekli olarak resdetmediğiniz sürece ve kaba bir şekilde, kırıcı rencide edici şekilde reddetmediğiniz sürece bunda alınıp küsecek bir durum yok. Sizde bu baskıyı kurmaya kimsenin hakkı yok. Bu zorlamaktır psikolojik olarak sizi yükümlülüğe sokuyor lanet olsun al tamam dercesine boyun eğiyorsunuz. Kesinlikle olmaz.

30 ocak 2019 20:05

4. erkek arkadaşına karşı cinsel anlamda bir isteksizlik yaşadığını düşünmüştüm ama sanırım sorunun kendinle alakalı. bunu açık bir şekilde erkek arkadaşınla konuşursan anlayış gösterebilir. o da kendini suçluyor ve kötü hissediyordur. bir ilişkide cinselliğin yeri önemli sonuçta.

30 ocak 2019 20:06

5. Yok kibarca istemediğimi söylüyorum sadece. Ona bunu demedim ama sanirim yaptığı sey cinsel şiddetin bir çeşidi oluyor

30 ocak 2019 20:06

6. süslü sen istemediğini söyledikten sonra seni tutup zorla öpmeye, sevişmeye vs. zorlamıyorsa cinsel şiddet denmesi doğru değil bence. açıkçası sevgilim uzun zaman boyunca “sevişmek istemiyorum” diyerek benden kaçsa benim de asabım bozulur. durumu düzgünce açıklaman gerekli anlayış göstermesi için. bana biraz bencilce davranıyorsun gibi geldi.

30 ocak 2019 20:09

7. aynen süslü yaptığı şiddet bence de. ben ayrılmadan fark edemedim bunu. benim de cinsel ilişkide sıkıntılarım var. ilişki istemediğimi başta söylüyorum ama oral de yapsak sevişsek de tatmin etmeye de çalışsam bir noktada küsüp tavırlanıyor, sürekli isteksizmişim gibi geliyor gözüne. ama şu an ki erkek arkadaşıma yeter aşkım tm aşkım vs deyince bir kez sinir olduğunu onu da bırak tavır yapıp kırıcı olduğu görmedim. sürekli neden isteksizsin, neden böyle yaptın yarım bıraktın diye tribe de girmiyor. çok çok yanlış bir şey mi yaptım huzursuz mu ettim diyor. düşün yani adam var adam var. seni suçlayan çözmek yerine hatayı sende arayandan kaç. isteyesin varsa da isteyemezsın zaten.

30 ocak 2019 20:12

8. anonim 1, onun isteklerini karşılamak icin hic istemediğim halde cinsellik yaşasam bu mu bencilce olmayacak. Açıkladım biliyor.

Anonim 4 evet benim de boyle, cinsellik esnasında da surekli trip yiyorum hareketsizmisim isteksizmisim. Yapmayan erkek de var ama ne guzel

30 ocak 2019 20:17

9. Anonim 5 haklisin. Kendimi o kadar yetersiz beceriksiz hissetmeye basladim ki hic ağlamayan ben artik bu sabah oturup ağladım bir suru.

Vajinismusum da yoktur belki israr yuzunden kasiliyorumdur

30 ocak 2019 20:19

10. Fiziken zoelamasa da peikolojik baskı kuruyor triple ve küserek konuşmayınreddederek soğuk muamele yaparak. Yani karşısındakini eninde sonunda iştiraka zorluyor. Şiddet değil diye normalleştirmeyin lütfen kesinlikle psikolojik şiddet yaptığı

30 ocak 2019 20:20