sibil sukru ayriligi hakkinda, dedikodu vakti ?

sukru ayrildiklarini aciklamis bugun, sibil´in bir iliskisi daha narsist bir adami fazla fazla sevmesi yuzunden bitti bence bu kiz kendini biraz agirdan satsa olacak aslinda da.. sanki hep ayni sey yasaniyor iliskilerinde..siz ne dusunuyorsunuz, uzun zamandir burda influencer giybeti yapmamistik, buyrun sohbete

1. Şükrü sibil kadar sevmiyordu bence. Sibil hemen hayatının merkezine koydu şükrüyü. Şükrü iş ciddiye binice kaçan tiplerden. Sibil daha iyisini hak ediyor. Evet çok yakışıyorlar fakat her şey dış görünüş değil

17 şubat 2025 23:23

2. Şükrü narsist miymiş

17 şubat 2025 23:26

3. Narsist bir adam ne alaka ? Ayrılma sebepleri çok basit bir tarafın evlilik istemesi diğer tarafın istememesi. Taa başından yazdık bunları max 2 yıl sürer diye. Sibil ilişki sürecinde herhalde bir 4 5 defa düğüne gitmiştir. Haliyle o da 3 gün 3 gece süren düğünler yapmak istiyordu ama işte muhatabı çok yanlış. Şükrü hiçbir ilişkisinde evlilik istemedi sadece bir tanesinde nişanlandı attı.

Bence sibile kendi tabakasindan biriyle görücü usulü evlilik yaptirsinlar. Anca keser.

17 şubat 2025 23:28

4. sukru hakkinda niye boyle yorum yaptiniz bildiginiz baska detaylar mi var

17 şubat 2025 23:29

5. bilmiyorum narsist mi, oyle diyolar ben pek dikkat etmedim. aslinda iliskinin basinda boyle kizin ustune titriyordu onu hatirliyorum, sibil eskiden (mesela burak yoruk) gormedigi degeri goruyor diye millet mutlu oluyordu. ama sonra yine cocugun ustune fazla dusunce bu de geri cekildi gibi. hep ayni sey oluyor sanki, burak da sibilin fotografini bile paylasmiyordu simdi tuana´nin agzina dusecek gibi. kiz asiri cool takiliyor cunku, bu tip erkeklere fazla deger vermemek lazim bence

17 şubat 2025 23:29

6. sukru full negatif enerji yayıyordu. sevmedğine emin gibiym.

17 şubat 2025 23:54

7. Yakışıklı ve kariyerli adamları beğeniyor fakat bu adamlar göz önünde insanlar ve medya sektöründe yer edinmişler. Hayallerindeki hayat genç yaşta zengin bir kadınla evleneyim değil bence. Ailesi iş adamı arkadaşlarının oğullarından birini bulsa gözü dışarda olmayan ve evlenmek isteyen bir adamla daha mutlu olur.

17 şubat 2025 23:55

8. Adam kurtulmuş yahu bu infu tayfa kim ki onları konuşuyoruz? bir şükrüye bak bir de buna. zaten bu kadınla sevgili olması en büyük hataydı. mesela aynı şey emreyle çağla için de geçerliydi neyse ya çok şeeetmeye gerek yok er ya da geç yanlış hesap bağdattan dönüyor işte.

17 şubat 2025 23:58

9. Süslü hem narsist demişsin hem de bilmiyorum demişsin ben oraya takıldım. Narsist ise nereden anladın nasıl anlaşılıyor öyle uzaktan bakmakla diye soracaktım ama son cevaplarında da bilmiyorum yazmışsın.

18 şubat 2025 00:01

10. anonim 2, sukruyu cok da dikkatli incelemedim aslinda cok cok az bir iki roportajina baktim, o yuzden kesin yargida bulunmam dogru olmamis. ama neden oyle varsaydin dersen, baya bir suredir, insanlar yorumlarinda iste sibil seviyor sukru takmiyor vs vs diye konusuyolardi, bana da burak yoruk hikayesinin bir tekrari gibi geliyordu ki burak kesin narsist ona eminim. o yuzden sukruyu burakla bagdastirdim. ve simdi herkes demis ki bu adamlar evlenmezdi zaten ama bakin burak nasil tuanaya evlenme teklifi etti. bence tuanayla veya mesela elif aksuyla sibil arasindaki en buyuk fark sibilin erkeklerin cok ustune gitmesi. sanki hep ayni hikaye yasaniyor gibi geliyor bana

18 şubat 2025 00:14