sizce bu zamanda pandora bileklik alınır mı?

birkaç sene önce çok modaydı herkes takıyordu o zamanlar çok özenirdim ama ancak şimdi elime para geçti buna ayırabileceğim, ama hala aklımda binbir türlü soru var buna para verilir mi diye.. kampanyalı bir şekilde 3 charm bir bileklik 2500 liraya geliyor. siz ne düşünüyorsunuz süslüler sizce ne yapmalı? saatte para ayırabiliyorum çünkü saatler biliyorsunuz bir kez iyisini alırsanız ömürlük kalır sizinle, saatimin yanına takmak için de böyle bir zamansız parça istiyorum ama dediğim gibi kullanıp memnun kalan var mı ya da parasını hak ettiğini düşünen? o kadar kararsızım ki alıp almama konusunda... şimdiden teşekkür ederim süslülerim

1. benim zevkime hitap etmiyor o bütçeyle minimal bir altın bileklik almayı tercih ederim ama Pandora'nın da zamansız olduğunu düşünüyorum beğeniyorsanız neden olmasın

2 haziran 2022 14:11

2. Simdi buraya ac kopekler alamiyorsunuz kiskanmayin yazacaklar gelmeden yazayim, bence hic bir olayi yok simdiki fiyatlariyla. Gumus neticede. Ha ben seviyorum iste bende anisi olan charmlar alacagim vs diyorsaniz tabii ki olur ama bana uyduruk geliyor acikcasi. Cok daha sofistike takilar var o fiyata.

2 haziran 2022 14:13

3. Süslü ben de geçen sene aldım, zamlar gelmemişti henüz ama eski popülerliği de yoktu. Gören herkes çok beğeniyor, hem de charmlarla dolu benimkisi. içinizden almak geliyorsa alın gitsin. En kötü satarsınız yani.

2 haziran 2022 14:54

4. teşekkür ederim süslüler cevaplarınız için, önerebileceğiniz bu tarz güzel saatin yanına takılabilecek bileklik varsa çok çok mutlu olurum, diğer türlü de biraz düşüneceğim bakalım daha iyi bir şey bulabilecek miyim..

2 haziran 2022 15:50

5. Ben de senle aynı durumdayım, eskiden bayılırdım şimdi alabilirim ama bu fiyatla saçma geliyor onun yerine altın bir şey almayı hatta gram altın almayı tercih ederim çünkü hiçbir değeri yok, satsan satamazsın saçma

2 haziran 2022 23:48

6. Bence al süslü. Ben 3 yıl önce almıştım. Neredeyse hergün takıyorum. Çok joker bir takı. Ama aşırı renkli charmlar almamalısın bence

3 haziran 2022 11:29